20 Ocak On Numara çekiliş sonuçları duyuruldu! Geçen hafta ikramiye üçe bölünmüştü

20 Ocak On Numara çekiliş sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından On Numara sonuçları açıklandı. 13 Ocak tarihinde gerçekleştirilen çekilişte 10 bilen 3 kişi, 195 bin 159 lira 55'er kuruş ikramiye kazanmıştı. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte haftanın kazanan numaraları

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 21:30 Güncelleme 20 Ocak 2020, 21:30
20 Ocak On Numara çekiliş sonuçları duyuruldu! Geçen hafta ikramiye üçe bölünmüştü

İÇİNDEKİLER

On Numara'nın geçen haftaki çekilişinde 10 bilen 3 kişi, 195 bin 159 lira 55'er kuruş ikramiyenin sahibi oldu ve çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan kuponların, Ankara'nın Sincan, Çanakkale'nin Gelibolu ve Kocaeli'nin Körfez ilçesinden yatırıldığı belirlendi. Bugün bayilerden On Numara oynayanlar bu kapsamda 20 Ocak On Numara çekiliş sonuçlarını araştırıyor. İşte haftanın şanslı numaraları

20 OCAK ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.