Afyonkarahisar'da pişmaniye ustası Bülent Kılıçarslan, üç yıl önce oğlunun Çölyak hastası olduğunu öğrendi. Çocuğuna pişmaniye yedirebilmek için mutfağa girdi. İki yıllık çalışmasının ardından glütensiz pişmaniye üretti. Kılıçarslan 'Glutensiz pişmaniyeyi oğlumuz için yaptık. Ancak piyasaya da sununca büyük ilgi gördük. Sırrını kimseye vermem' dedi.
takvim.com.tr
GAZETE
Afyonkarahisar'dapişmaniye ustası BülentKılıçarslan, üç yıl önce oğlununÇölyak hastası olduğunu öğrendi.Çocuğuna pişmaniye yedirebilmekiçin mutfağa girdi. İki yıllıkçalışmasının ardından glütensizpişmaniye üretti. Kılıçarslan"Glutensiz pişmaniyeyi oğlumuz içinyaptık. Ancak piyasaya da sununcabüyük ilgi gördük. Sırrını kimseyevermem" dedi.