Babam sağ olsun!

Afyonkarahisar'da pişmaniye ustası Bülent Kılıçarslan, üç yıl önce oğlunun Çölyak hastası olduğunu öğrendi. Çocuğuna pişmaniye yedirebilmek için mutfağa girdi. İki yıllık çalışmasının ardından glütensiz pişmaniye üretti. Kılıçarslan "Glutensiz pişmaniyeyi oğlumuz için yaptık. Ancak piyasaya da sununca büyük ilgi gördük. Sırrını kimseye vermem" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2019 Güncelleme 31 Ekim 2019, 08:02
Babam sağ olsun!

İÇİNDEKİLER

Afyonkarahisar'da pişmaniye ustası Bülent Kılıçarslan, üç yıl önce oğlunun Çölyak hastası olduğunu öğrendi. Çocuğuna pişmaniye yedirebilmek için mutfağa girdi. İki yıllık çalışmasının ardından glütensiz pişmaniye üretti. Kılıçarslan "Glutensiz pişmaniyeyi oğlumuz için yaptık. Ancak piyasaya da sununca büyük ilgi gördük. Sırrını kimseye vermem" dedi.