İkinci kez kansere yakalanan İrem Ayyüce Çınar: Kanser değil biz güçlüyüz

İrem Ayyüce Çınar, bir kez kanseri yendi. Hastalığı tekrar nüksetti. Genç kız, “Hastalık türlerimiz Neslican Tay ile benziyor. Kanser değil, biz güçlüyüz. Saçlarımız değil biz güzeliz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2019 Güncelleme 28 Eylül 2019, 07:59
İkinci kez kansere yakalanan İrem Ayyüce Çınar: Kanser değil biz güçlüyüz

İÇİNDEKİLER

İkinci kez kanseri yakalanan Ayyüce, bacağını kaybetmek istemiyor. Neslican Tay'a benzeyen yaşamıyla hayat enerjisi bitmeyen genç kız, tekrardan iyileşeceği günü bekliyor. Mersin'de 22 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar, yumuşak doku kanseri olduğunu öğrendi. Hayat enerjisini hiç bırakmadı ve geçen hafta hayatını kaybeden Neslican Tay'ı örnek aldı. Hastalığı tekrar nüksetti. Hemen tedavi altına alındı.


İrem Ayyüce Çınar'ın kemoterapi nedeniyle saçları döküldü.

Çınar, "Çok riskli bir ameliyata gireceğim. Bacağımı kaybedebilirdim ama doktorum bacağımı kurtarabileceğini söyledi. Sadece sinirlerim alınacak. Ama bacağım sakat kalacak. Hayat enerjimi kaybetmedim. Neşem, enerjim hiç bitmiyor. Bacağımı kaybetmeyeceğim, onun verdiği mutluluk var. Benim gibi insanlar saçlarını kaybedince çok üzülüyorlar ama üzülmeleri gerekmiyor. Kanser değil, biz güçlüyüz. Kaşlarımız, saçlarımız değil biz güzeliz" diye konuştu.


Kanserle savaşan Neslican Tay, geçen hafta yaşamını yitirdi. Ölümü büyük üzüntüye neden oldu.