5 yaşındaki sosyal medya fenomeni Arat, her gün spor yapıyor, doğal besleniyor

Milyonların takip ettiği 5 yaşındaki İranlı fenomen Arat, çalışmalarına ara vermiyor. Her gün spor yapıyor, doğal besleniyor. Babası ​Mohammad Hosseini ise büyük bir heyecan ve hırsla oğlunu izleyerek saha kenarından direktifler yağdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2019 Güncelleme 24 Eylül 2019, 07:58
5 yaşındaki sosyal medya fenomeni Arat, her gün spor yapıyor, doğal besleniyor

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya hesabında paylaştığı videolarla fenomen olan 5 yaşındaki İranlı Arat Hosseini, tatil için Türkiye'ye geldi. Paris Saint Germain'in (PSG) Bursa'da bulunan alt yaş akademisine katılan Hosseini, İstanbul'da ise Galatasaray Futbol Okulu ile birlikte antrenmana çıktı. Küçük fenomen, hünerlerini gösterdi.



Babası Mohammad Hosseini ise büyük bir heyecan ve hırsla oğlunu izleyerek saha kenarından direktifler yağdırdı. Baba Hosseini, "Arat, 2-3 aylıktı. Ben onu futbol için yetiştirdim. Futbola başlayalı 9 ay oldu. Eskiden jimnastik, fitness ve akrobasi yapıyordu. Ama futbolu seçti. Beslendiği ürünlerin hepsi tamamen doğal" diye konuştu. Küçük yetenek ise "Birçok futbolcuyu seviyorum. Ronaldo, Messi, Salah gibi futbolcuları seviyorum. Ancak bu isimler benim idollerim değil" dedi.