Annesinin cesediyle iki gün yaşamış!

İstanbul Sancaktepe'de 11 Eylül'de 3 katlı binanın giriş katından kötü kokular geldi. Mahalleli polise haber verdi. Ekipler, iki gündür haber alınamayan 57 yaşındaki Naciye T.'nin cesediyle karşılaştı. Kadının oğlu Cihan T. gözaltına alındı. Arkadaşı Ferdi Ş. de yakalandı. Şüphelinin annesini öldürdükten sonra onunla iki gün aynı evde yaşadığı tespit edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2019 Güncelleme 14 Eylül 2019, 07:54
Annesinin cesediyle iki gün yaşamış!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Sancaktepe'de 11 Eylül'de 3 katlı binanın giriş katından kötü kokular geldi. Mahalleli polise haber verdi. Ekipler, iki gündür haber alınamayan 57 yaşındaki Naciye T.'nin cesediyle karşılaştı. Kadının oğlu Cihan T. gözaltına alındı. Arkadaşı Ferdi Ş. de yakalandı. Şüphelinin annesini öldürdükten sonra onunla iki gün aynı evde yaşadığı tespit edildi. Cesedi de buzdolabında saklamaya çalıştığı öğrenildi.



Cihan T.'nin annesine ait banka şubesinde bulunan 40 bin lirayı çekmek için, bir kız arkadaşından yardım istediği, annesi gibi bankayı aratarak hesap şifresini öğrenmeye çalıştığı ortaya çıktı. Cihan T. "Annemi öldürecek kadar şerefsiz değilim" diye bağırdı. Diğer şüpheli de adliyeye sevk edildi.



Ferdi Ş.