Zeynep Bastık ve 13 sanatçı, Emine Bulut için tek ses oldu

Şarkıcı Zeynep Bastık ve 13 sanatçı, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un geride kalan kızına destek olmak için bir araya geldi. 6 bin kişi konsere akın etti. Şarkıcılar, cinayete kurban giden kadınlar ve çocukları için şarkı söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2019 Güncelleme 30 Ağustos 2019, 07:58
Zeynep Bastık ve 13 sanatçı, Emine Bulut için tek ses oldu

İÇİNDEKİLER

Erkek terörü bitmedi. Kırıkkale'da Emine Bulut, eski eşi Fedai Varan tarafından kızının gözleri önünde katledildi. Vahşete tanık olan 10 yaşındaki F.B.V.'nin "Ölme anne" diye haykırışı, yüreğimizi paramparça etti. Şarkıcı Zeynep Bastık, Çeşme'de gerçekleştireceği konserinin gelirini vahşice öldürülen Emine Bulut'un kızının eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlayacağını söyledi.



Sanatçı dostlarından da destek istedi. Bastık'ın çağrısına, çok sayıda sanatçı destek verdi. Çeşme Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşecek konserin adı da "Emine Bulut Destek Konseri" olarak değişti.



ANLAMLI KONSER
Herkesin merak ettiği anlamlı konser, önceki akşam gerçekleşti. Bastık, 13 sanatçı konuğu ile Bulut'un kızı için konser verdi. Bastık'a sahnede Anıl Piyancı, Aybüke, Berkay, Can Ozan, Ceylan Ertem, Fikri Karayel, Grogi, Jabbar, Kalben, Nev, Oğuzhan Koç, Reynmen, Yase eşlik etti. 6 bin İzmirli'nin tıka basa doldurduğu konserde, sanatçılar şarkılarını başta şiddet gören ve cinayete kurban giden kadınlar ve çocukları için seslendirdi.


Emine Bulut, son nefesinde "Ölmek istemiyorum" demişti.


Sanat, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi, Bulut'un kızı için harekete geçmişti. Küçük kıza 8 yıllığına vasi tayin edilmişti.