Ayşe Karaman'ın ölümünde Michael Jackson detayı

Erkek arkadaşı doktor Ö.T.’nin evinde ölü bulunan Ayşe Karaman’la ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Genç kızın ölümüne neden olan ilacın, Michael Jackson’ı öldüren ‘poropofol’ olduğu açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2019 Güncelleme 04 Ağustos 2019, 07:57
Ayşe Karaman’ın ölümünde Michael Jackson detayı

İÇİNDEKİLER



Ankara'da, erkek arkadaşı anestezi uzmanı doktor Ö.T.'nin evinde ölü bulunan anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın (25), yanında 1 ampul propofol (bilinç düzeyinin azalması ve hafıza yetersizliği ile sonuçlanan kısa etkili bir ilaç) ve içinde poropofol bulunan enjektörler bulundu. Genç kızın ölümüne neden olduğu tahmin edilen propofol ilacının, 10 yıl önce dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson'ın ölümüne neden olduğu açıklanan ilaçla aynı olduğu ortaya çıktı.



Genç kızın babası Adem Karaman, kızlarının Ö.T. ile tanışmadan önce hiçbir sağlık problemi ve ilaç bağımlılığının olmadığını, ölümünün de kesinlikle intihar sonucu olmadığını söyledi. İfadesinde, odada bulunan enjektörlülerin içinde propofol olduğunu düşündüğünü belirten Ö.T., "1 propofol 20cc'dir. Ben kendisine ne kadar propofol yaptığını görmedim. Ancak intihar etmesini gerektirir bir durum yoktu. Ölümün doz aşımından olduğunu düşünüyorum" dediği öğrenildi.



Ayşe Karaman'ın sevgilisi Ö.T.'nin çelişkili ifade verdiği belirtildi.