Taş kalpli!

Gözlerden dökülen yaşlar bu kez Sedanur için aktı. Talihsiz kızın cansız bedeninin taşlarla kapatıldığı ortaya çıktı. 80 milyon tek bir ağızdan haykırdı: Çocuklar ölmesin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2018 Güncelleme 23 Eylül 2018, 01:22
Taş kalpli!

İÇİNDEKİLER

Bir çocuğumuz daha vahşice katledildi. Yürekleri yakan olay bu kez Kars Kağızman'da meydana geldi. Dokuz yaşındaki Sedanur Güzel, bir hafta önce meyve toplamaya gitti. Ancak bir daha dönmedi. Ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Ekipler, küçük kızı bulmak için harekete geçti. Bu sırada komşu Ertan B, Güzel'in kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla kelepçelendi. Firari olduğu anlaşılan zanlı, sahte kimlik kullanmaktan cezaevine gönderildi. Arama ekipleri ise dün Sedanur'un cansız bedenini bulduklarını bildirdi. Cesedin taşlarla kaplandığı belirtildi.




Acı haberi alan Güzel ailesi sinir krizleri geçirdi. Vali Rahmi Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sedanur'un öldürüldüğü kesin. Tutuklunun da bu tür olaylardan sabıkası var. O mu değil mi araştıracağız" dedi. Sedanur Güzel'in cansız bedeni Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.




Baba Abdullah Güzel, acı haberi alınca fenalık geçirdi.
Oy benim güzel gülüşlüm, meleğim, çocuğum, nasıl kıyarlar sana. Affetme bizi. Asla affetme Sedanur. Bu katil en ağır şekilde cezalandırılsın. Lanet olsun içinizdeki pislik ruhlarınıza... Ne istediniz bu çocuktan.