Oscarlık anne!

Ayla filminin yapımcısı Uslu, engelli Rus gence 10 yıldır bakan Gülsüm anneyi beyaz perdeye taşıyor. Uslu, “Oscarlık hikaye” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2018 Güncelleme 16 Eylül 2018, 01:49
Oscarlık anne!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de ve Rusya'da örnek anne seçilen ve tüm dünyada konuşulan Gülsüm Kabadayı'nın yatalak hasta Umut ile tanışması ve 10 yıl boyunca yaşadıkları hayat, Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu tarafından beyazperdeye taşınıyor. Mustafa Uslu, Gülsüm Kabadayı ile tanıştığını ifade ederek "Gülsüm anne gurur verici bir hikayeyi gerçekleştirmiş ve iyilik rüzgarı başlatmış. Ben bu hikayeyi duyduğumda kulaklarıma inanamadım. Gerçek kan bağı olan bir annenin evladını bırakıp gittiği bir ülkede, Kan bağı olmayan bir anne alıyor ve ona 10 yıl boyunca annelik yapıyor. Yatalak bir çocuğa bakmak kolay değil. Büyük bir insanlık hikayesi Gülsüm anne ve Umut. Hiçbir tarafa çekilecek bir durumu da yok bu hikayenin. Tanımadığı bir çocuğa 10 yıl boyunca annelik yapıyor. Bizde bu hikayeyi en güzel ve layık olduğu şekilde beyaz perdeye taşıyacağız" dedi.



Gülsüm anne rolünü ise usta oyuncu Binnur Kaya'nın oynayacağını belirten Uslu, "İnşallah 2020 Oscar ödüllerine hazırlıyoruz" dedi.