Çetin vahşet

Aydın’da Ali Çetin, boşandığı eşiyle ilişkiye girmek istedi. Reddedilince talihsiz kadını hastanelik etti. Kızını bir an olsun yalnız bırakmayan baba, “En ağır cezanın verilmesini istiyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 00:44
Çetin vahşet

İÇİNDEKİLER

Boşandığı eşinin peşini bırakmayan eski koca, dehşet saçtı. Kadını, şişe parçası ve demir çubukla yaraladı. Korkunç olay 24 Ağustos'ta yaşandı. Daha önce 5 kez evlenen Ali Çetin (35), 5 yıl önce Bodrum'da evli ve bir çocuk annesi Meryem Özer (22) ile tanıştı. İkili kaçtı. Kadın, eşinden boşandı. Çift, evlendi. Bu beraberlikten biri 3, diğeri 2 yaşında olan 2 kız çocukları dünyaya geldi. Ancak aralarında geçimsizlik başladı. Şiddet gördüğünü öne süren Özer, geçen 8 Haziran'da eşinden boşandı.

Ali Çetin, 24 Ağustos gecesi çocuklarını görme bahanesiyle eski eşi Meryem Özer'in evine gitti. İddiaya göre ilişkiye girmek istedi. Genç kadın bu teklifi reddetti. Öfkelenen adam, eline geçirdiği soda şişesini kırıp, iki çocuğunun annesini kolu, yüzü ve boğazını keserek ve başına demir çubukla defalarca vurarak yaraladı. Tanınmaz hale gelen kadın hastanede tedavi altına alındı. Yakalanan şüpheli tutuklandı. Baba Kamil Özer, "Başına aldığı darbe nedeniyle kızımın engelli kalma riski var. En büyük ceza verilsin" dedi.