Şu 'hala' bak

H.T. adlı genç hayatının aşkıyla nikah kıydı. Ancak düğün sonrası hüsrana uğradı. Çünkü takılan takıların hepsi çalındı. Suçladığı kişiler ise annesi ve iki halasıydı. Genç adam savcılığa gidip Hepsinden şikayetçiyim” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2018 Güncelleme 03 Eylül 2018, 00:19
Şu ’hala’ bak

İÇİNDEKİLER

Kırklareli'nde yaşayan H.T. adlı genç, N.T. ile 15.04.2018 günü hayatını birleştirdi. Çiftin düğünü Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'ndeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğünde hem geline hem de damada takılar sıra sıra dizildi. Ancak düğün bittikten sonra arkadaşları damada takım merasimi sırasında bazı takıların alındığını söyledi.

CD'LERİ İZLEYİNCE...
Bunun üzerine damat H.T., düğün CD'lerini incelemeye karar verdi. Kendince yaptığı tespitte annesinin ve iki halasının kendisinden habersiz takıları aldığını tespit etti. İki arkadaşını da şahit olarak gösteren taze damat H.T., savcılığa gitti. Tanık ifadelerinin yanı sıra düğün CD'lerini delil olarak gösterdi. Öz annesini ve iki halasını takılarını çalmakla suçlayan H.T. savcılıktaki ifadesinde "Üzerimdeki takıları benim rızam olmadan ve bana fark ettirmeden alan ve bana geri iade etmeyen halalarım H.K., H.T. ile annem F.K.'den şikayetçiyim" dedi.




'AKLINA KİM GİRDİYSE'
Şüpheli anne F.K., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. Şunları söyledi: "Düğün merasimi sırasında takıların yere düştüğünü oğlumun arkadaşı bana söyledi. Biz de bu altınları görümcem H.K. ile birlikte koruma altına almak için poşete koyduk. Takı merasimi bitince de oğluma teslim ettim. Ben onun annesiyim böyle bir şey yapmam. Bunlar oğlum ve oğlumun aklına kim girdiyse onların kurgularıdır ve üzerimize attığı iftiradır."

Osman ASİLTÜRK