Havadaki mutluluk

Türk Hava Kurumu’nda uçuş öğretmeni olarak görev yapan Kamile Yasdıman, kurumun kendisine hem havacılığı, hem de kendisi gibi uçuş öğretmeni olan eşi Emre Yasdıman’ı tanıştırdığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2018 Güncelleme 19 Ağustos 2018, 01:14
Havadaki mutluluk

İÇİNDEKİLER

Eskişehir'in İnönü İlçesi'ndeki Türk Hava Kurumu (THK) Eğitim Merkezi'nde planör uçuş öğretmeni olarak görev yapan Kamile Yasdıman, çok ilginç bir detayı açıkladı. Evli ve 1.5 yaşında kızı olan Kamile Yasdıman, THK İnönü Eğitim Merkezi'nde planör uçuş öğretmeni olarak görev yaparken, eşi Emre Yasdıman ile tanıştığını söyledi.



MOTORSUZ ARAÇLA UÇUYORUZ
Yasdıman, "Türk Hava Kurumu bana çok büyük değerler kattı. Bunlardan bir tanesi de aile kurmamdı. Burada eşimle beraber tanışarak bir evlilik gerçekleştirdik. Aslında pilot olmak gibi bir hayalim yoktu. Ancak ben de diğer kursiyer arkadaşlar gibi ilk kez bu kursa katıldığımda havacılığın aslında benim işim olduğuna karar verdim ve bu yönde ilerleyen seviyelerdeki eğitimleri alarak uçuş öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'de aktif olarak bu işi yapan tek kadın planör uçuş öğretmeniyim. Motorsuz hava aracıyla uçuyoruz. Bu araçla öğrencilere eğitim veriyoruz. Uçmak isteyen yolcularımızı havacılıkla tanıştırıyoruz" dedi.