Aşk olsun

Ramazan Karadeniz, aşkın bedelini ağır ödedi. Eşi nikahtan 28 gün sonra evdeki eşyaları ve altınları alıp gitti. Talihsiz adam ‘Bana su içmek için bardak bile bırakmamış’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2018 Güncelleme 24 Temmuz 2018, 01:51
Aşk olsun

İÇİNDEKİLER

Antalya Manavgat'ta bir otelde çalışan Ramazan Karadeniz (42), geçen yıl F.C. (42) ile tanıştı. İkili, 22 Mayıs'ta nikahlandı. 28 gün sonra F.C. eşi işteyken evdeki tüm eşyaları bir kamyonete yükleyerek kaçtı. İşten dönünce evini boş gören Karadeniz, neye uğradığını şaşırdı. Karısının eşyalarla kaçtığını söyleyen Karadeniz, eşinin ailesini aradı. Ancak "Bizim öyle bir evladımız yok" yanıtını aldı.

Boşanma davası açan Karadeniz, şu açıklamaları yaptı: "Eşim, 22 Mayıs'ta nikah kıydıktan 28 gün sonra evi terk etti. Bütün eşyalarla birlikte 14 bin liralık altını da almış gitmiş. Eşyaları yüklerken komşulara da 'Taşınıyoruz' demiş. Evde hiçbir şey bırakmamış. Su içmek için bir bardak bile bırakmamış, hepsini götürmüş. Ayrıca M. adlı kişi aracılığıyla bana tehdit mesajları gönderiyor. Bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulundum."