Aşka nane ferahlığı

Kalbi güçlendiren nane, bedensel ve zihinsel yorgunluğu gideriyor. Afrodizyak etkisiyle aşkı yükseklerde yaşatıyor. Sinirsel iktidarsızlığı yok ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 00:00
Aşka nane ferahlığı

İÇİNDEKİLER

Salatalara ve yemeklere lezzet katan nane içerdiği besin değerleriyle herkese fayda veriyor. Özellikle cinsel gücü artırdığı bilinen mucizevi besin, kalbi kuvvetlendiriyor. Spazm ve kalp çarpıntısı riskini azaltıyor. Strese ve baş ağrısına iyi geliyor. Sinirleri yatıştırıyor. Vücuda rahatlık veriyor. Çiftlerin arzularını artırıyor. Ereksiyon problemini çözüp, çiflerin arzularını kamçılıyor. Vücuda olan sayısız faydalarının yanında aşkı da ateşliyor. Sperm kalitesini artırıp cinsel güdüleri yükseltiyor. Çayının da yapılıp içilebileceğini belirten uzmanlar, nanenin diğer yararlarını ise şu şekilde sıralıyor:

İştah açıyor. Ateşi düşürüyor. Sindirim sistemi ve mide için çok faydalı sağlıyor. Sindirimi kolaylaştırıyor. Gaz söküyor. Bağırsak kurtlarını düşürüyor. Ülsere ve mide yanmasına iyi geliyor. Kusmayı, mide bulantısını ve ağrısını önlüyor. Grip, bronşit gibi soğuk algınlıklarında ve öksürükte fayda veriyor.