Öteki kadın tazminatı

Esra Pekcan, işadamı Can Pekcan'a kendisini Alaçatı'da Nalan Aksoy'la aldattığı iddiasıyla 10 milyon liralık dava açtı. 300 bin lira tazminat alan Pekcan eşinden boşandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2015 Güncelleme 12 Haziran 2015, 00:24
Öteki kadın tazminatı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen davanın karar duruşmasına taraf avukatları katıldı. Mahkeme, çifti boşadı. İki çocuğun velayetini anneye veren mahkeme, babanın haftanın belirli günleri, bayramlar ve tatillerde çocuklarıyla görüşmesini kararlaştırdı. Mahkeme, babanın her bir çocuk için aylık bin 500 liradan aylık 3 bin lira tedbir nafakası ödemesine, karar kesinleştiğinde ise her bir çocuk için aylık 5 bin 500 liraya çıkartılarak iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Can Pekcan'ın 300 bin lira maddi tazminat ödemesini hükme bağladı.

AKSOY'A DA DAVA AÇTI
Can Pekcan, adını Uzanlar'a ait TMSF'nin satışa çıkardığı Hortumsan'ı Ayhan Tekeli'yle birlikte 14.5 milyon liraya, 2 Porsche ile bir Mersedes'i 500 bin liraya, teknesini de 175 bin liraya alarak duyurmuştu.Son olarak Alaçatı'da eşini aldattığı haberleriyle gündeme geldi. Esra Pekcan ise eşiyle boşanmasına sebep olan Nalan Aksoy'a da 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Ali OKTAY