Kızılcık çayı iç zinde kal!

Vücudu zinde tutan karışımlarla cinsel hayattaki yaşanan isteksizliğe son verebilirsiniz. Uzmanlar 'Kızılcık çayına bal ekle, zinde kal' tavsiyesinde bulunuyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2015 Güncelleme 17 Şubat 2015, 00:00
Kızılcık çayı iç zinde kal!

İÇİNDEKİLER

Yaşanan yorgunluk ve halsizlik cinsel yaşama darbe vuruyor. Uzmanlar vücudu dinç tutan karışımlarla cinsel gücü ve isteği artırmanın mümkün olacağını belirtiyor. İşte o doğal ve bitkisel karışımlar...
KIZILCIK: Bir litre suyun içine iki avuç kızılcık katıp kaynatın ve süzün. Bir çay fincanına bir yemek kaşığı bal ilave ederek sabahları aç karnına için.
ŞALGAM YAPRAĞI: Bir litre suyun içine bir avuç şalgam yaprağı atın. Kaynatılmasının ardından süzerek sabah-akşam için.
FISTIK: Büyükçe bir havanın içine dövülerek toz haline getirilmiş olan birer çorba kaşığı badem, fıstık, fındık, çamfıstığı, Hindistan cevizini iyice karıştırın. Üzerine bir kilogram süzme bal katıp macun haline getirin. Sabah ve akşam olmak üzere birer çorba kaşığı yiyin.
SOYA FASULYESİ: Büyükçe bir havanın içine aynı oranda antepfıstığı, soya fasulyesi ve susam katın. İyice dövdükten sonra günde 2 kez sabah ve akşam birer kaşık yiyin.
KARANFİL: Büyükçe bir havanın içine birer çorba kaşığı karanfil, zencefil ve karabiber katın.
Döverek toz haline getirdikten sonra bir su bardağı süzme bal ile karıştırın. Macun haline getirin. Günde iki kez sabah ve akşam birer yemek kaşığı tüketin.
HİNDİSTAN CEVİZİ: Bir miktar rendelenmiş Hindistan cevizi ve süzme balı macun haline getirin.
Yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyin.
CEVİZ: Aynı orandaki ceviz ve toz şekeri havanda dövün. Günde iki kez sabah ve akşam birer çorba kaşığı yiyin.
ÖKSE OTU: Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı ökse otunu katın.
Demledikten sonra süzerek günde 2 kez sabah ve akşam birer çay fincanı için.
KİŞNİŞ: Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı kişniş otu katın.
Demledikten sonra süzerek sabah ve akşam birer çay fincanı için.
BADEM: Bir avuç badem içini ve bir tatlı kaşığı karanfili havanda döverek toz haline getirin.
Daha sonra içerisine bir çay bardağı süzme balı ekleyerek sabah ve akşam bir tatlı kaşığı yiyin.
KETEN TOHUMU: Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir tatlı kaşığı keten tohumu, yarım çay kaşığı karabiber ve bir tatlı kaşığı süzme balı karıştırın. Akşamları yatmadan bir saat önce yiyin.
BAL: Küçük bir tencerenin içine aynı oranda süzme bal ile tuzsuz tereyağını katıp kısık ateşte kaynatın.
Daha sonra bir su bardağı üzüm hoşafına bu karışımdan bir çorba kaşığı katıp günde 2 kez sabah ve akşam için.