Fındık ye isteksizliği unut

Depresyon, menopoz ya da başka sebeplerle kendini belli eden cinsel isteksizliğe doğal karışımlar ilaç gibi geliyor. Uzmanlar 'Cinsel gücü artıran fındık ve süzme bal karışımını tüketin' diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2015 Güncelleme 03 Şubat 2015, 00:03
Fındık ye isteksizliği unut

İÇİNDEKİLER

Kullanılan ilaçların yan etkisi, halsizlik, kırgınlık gibi durumlarda yaşanan cinsel isteksizlik eşler arasında sorun yaratabiliyor. Doğadan gelen mucize bitki ve baharatlarla bu sıkıntıyı aşmak mümkün diyen uzmanlar bazı bitkisel karışımların kadınlarda isteği ve gücü artırdığını aktarıyor. Kereviz kökünden, kekik çayına kadar birçok karışım öneriyor. İşte o isteksizliğe iyi gelen doğal karışımlar...

FINDIK:
Havanda dövülerek toz haline getirilen bir tatlı kaşığı fındık içi ile bir tatlı kaşığı süzme balı iyice karştırın. Akşamları yatmadan bir saat kadar önce yiyin

KURU İNCİR
: Bir miktar kuru incir ve süzme balı beraberce döverek macun yapın. Akşamları yatmadan evvel bir yemek kaşığı yiyin.

ADAÇAYI:
Bir litre suyun içine bir yemek kaşığı ada çayı, bir tatlı kaşığı karanfil katın.
Kaynatılmasının ardından süzerek yatmadan bir saat kadar önce, arzuya göre süzme bal ile tatlandırılarak bir çay fincanı için.

HAVLICAN KÖKÜ:
Bir litre suyun içine 100 gram kadar havlıcan kökü katıp kaynatın. Ardından süzerek akşam yatmadan bir saat kadar önce bir bardak için.

ISIRGAN TOHUMU:
Havanda dövülerek toz haline getirilen bir tatlı kaşığı kadar ısırgan tohumunu ile bir tatlı kaşığı süzme bal ile karıştırın.
Yarısını akşam yemeğinden önce, diğer yarısı ise yatmadan bir saat kadar önce kullanın.

KEREVİZ KÖKÜ:
Bir litre suyun içine 100 gram kereviz kökünü katın. Kaynatılmasının ardından süzerek akşamları yatmadan bir saat kadar önce bir bardak için.

SARIMSAK:
Bir litre suyun içine dört diş minik minik kıyılmış sarımsak, bir tatlı kaşığı soğan ve bir yemek kaşığı nane katıp kaynatın. Daha sonra süzerek yatmadan bir saat kadar önce bir çay fincanı için.

NANE:
Yatmadan bir saat önce bir kesme şekerin üstüne 1-2 damla nane esansı damlatıp yiyin.

KEKİK:
Akşamları yatmadan bir saat kadar önce bir çay fincanı sıcak suyun içine bir çay kaşığı kekik atın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzerek için.

ANASON:
Akşamları yatmadan bir saat kadar önce bir çay fincanı sıcak suyun içine bir çay kaşığı anason katın. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzerek için.

YATMADAN ÖNCE

HİNDİSTAN CEVİZİ:
Bir miktar rendelenmiş Hindistan cevizi ve süzme balı beraberce döverek macun yapın. Akşamları yatmadan evvel bir yemek kaşığı yiyin.

SOĞAN KÖKÜ:
Bir litre suyun içine 100 gram kadar soğan kökü katıp kaynatın. Daha sonra süzerek akşamları yatmadan bir saat önce bir bardak için.

TARÇIN:
Akşamları yatmadan bir saat kadar önce bir çay fincanı sıcak suyun içine bir çay kaşığı tarçın ilave edin. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzüp bir çay kaşığı süzme bal ilavesiyle için.

LAHANA TOHUMU:
Havanda dövülerek toz haline getirilen bir tatlı kaşığı lahana tohumunu, bir tatlı kaşığı süzme bal ile karıştırın. Akşamları yatmadan bir saat kadar önce yiyin.

ANTEP FISTIĞI:
Bir kahve fincanı antep fıstığını havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra içine iki kahve fincanı çekirdeksiz kuru üzüm katın. Macun kıvamına gelene kadar dövmeye devam edin. Elde edilen macunu ikiye bölün, sabah kahvaltılarından sonra ve yatmadan bir saat kadar önce yiyin.