Türkiye uçuyor

Aras Yeniaras Türkiye ve dünyanın yıldız haritasına baktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2015 Güncelleme 03 Ocak 2015, 00:27
Türkiye uçuyor

İÇİNDEKİLER

Yıldız haritaları insanları etkilediği gibi ülkeleri ve dünyayı da etkiliyor. Yıldız hareketleri dikkatli incelendiğinde, kişiler hakkında yapısal ve geleceğe dönük ipuçları verdiği gibi ülkeler ve dünya için de bilgiler veriyor. Bütün bunları masaya yatırıp incelediğimizde 2015 yılında Türkiye'yi ve dünyayı nelerin beklediği ortaya çıkıyor. İşte Aras Yeniaras'tan 2015'te Türkiye'yi ve dünyayı bekleyen önemli tespitler: Türkiye, Avrupa ülkelerinin piyasalarındaki dalgalanmanın ve çöküşün aksine ekonomik anlamda çıkışa geçecek. 2014'te yaşadığımız sorunlara rağmen, Türkiye siyasi ivme kazanacak. Sağlık anlamında ise ülkemizi bekleyen en büyük sorun unutkanlık ve depresyon hastalıkları olacak. Bu iki sorun özellikle zihnimizi ve bedenimizi yoracak. 2015'te fiziksel rahatsızlıklar kadar sinirsel ve ruhsal rahatsızlıklarda da büyük patlama olacak.

TORUN MÜJDESİ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Avrupa'yı , İsraili ve Amerikayı kızdıracak ve tedirgin edecek cesur kararlarına ve sert tepkilerine devam edecek. Bu eylemler, Erdoğan'ı ilgi odağı haline getirecek. Ancak, Cumhurbaşkanımızın sağlığına dikkat etmesi gerekecek. Yoğun çalışma programının verdiği halsizlik ve daha önce tedavi gördüğü rahatsızlıklar tekrar nüksedebileceği gibi direncinde de düşüş görülebilecek. Tüm bunların yanında, Cumhurbaşkanımızın yüzü yeni torunun haberini almasıyla gülecek.

ZAFER KAZANILACAK

Bu yıl içindeki seçimlerde AK Parti zaferle ayrılacak. Gelen zaferle birlikte hükümet kabinesinde yapılacak değişiklikler Türkiye'ye taze bir kan olacak. Ayrıca, hükümete heyecan ve hız kazandıracak. AK Parti'nin, kazanacağı 2015 seçimleri sonrasinda muhalefet partilerinde büyük çatlaklar görülecek. Seçim sonuçlarından dolayı, anamuhalefet ve muhalefet partilerinin yaptırım gücü en alt seviyelere inecek. Yine seçimler sonrasında iki siyasi partide seçmenler ve delegeler tarafından genel başkanlarının değişmesi için kampanyalar ve parti içi fikir ayrılıkları yaşanacak. Türkiye'nin 2015'te iki misafiri olacak. Şuan yurtdışında yaşayan ve kesin dönüş yapacak iki kilit isim bu yıl itibari ile Türkiye'de yerini ayırtacak.

EKONOMİ BÜYÜYOR
2015 yılında en kazançlı sektörler İnşaat, tekstil ve iletişim firmaları olacak. Yatırımlarınızda altın ve demirden vazgeçmeyin. Borsada işlem yapanlar mart ve temmuz aylarına çok dikkat etsinler. Kazançlı çıkabilecekleri gibi, kayıp da yaşayabilirler. Dış ticarette Afrika ülkeleri yeni hedef olmalı.

MAGAZiN YIKILIYOR
Sonbahar aylarında son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu gerçekleşecek. Uyuşturudan dolayı isimleri deşifre olacak ünlüler meydana çıkacak. Bu haber magazin dünyasını yerle bir edecek.

* 2015'te sanat dünyasından hepimizi üzecek yaprak dökümleri devam ediyor.
Assolist ünvanı almış 2 sanatçımız hayranlarını üzecek.

* 2015 Hande Yener'in yılı olacak. En büyük başarı grafiğini yakalayacağı bir yıl geçirecek. Bir hayranının tacizi gündemi değiştirecek.
Sürpriz evlilik kararı ile imza atmaya hazırlansın.

* 2015'in en ilginç tespitlerimden biriside isminden önce namı (büyük , erişilmez ,ultra gibi ) adlandırılan her sanatçıyı zor günler bekliyor.

* Yaşamında ve televizyonlarda başka isim kullanan, programlarındaki katılımcıları ile dikkat çeken şahıs ortaya çıkacak. Skandalları ile gündeme gelecek. Sonra ise onu bekleyen hazin sona doğru ilerleyecek. t Yeraltı dünyasından silah sesleri ve hesaplaşmalar karşımıza çıkıyor.

DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI
* Suriye'de Beşar Esad ve yönetimi için sona doğru gelinecek.

* Ortadoğuda'ki ülkelerin ve Türkiye'nin ortak hareketleri ile yakınlaşması İsrail'in direncini kıracak.
Şuana kadar görülmemiş derecede barış yanlısı bir İsrail politikası karşımıza çıkacak. Madolyonun diğer yanında ise tekrar söz sahibi olmak adına soğuk savaş uygulayacak bir İsrail barınacak.
Yine yaz aylarında Kudüs'te kanlı çatışmalar malesef herkezi üzecek.

* 2015'te Afrika kıtası ve ülkelerinin yıldızı çok parlayacak. Turizm ve dış ticarette en yüksek potansiyele sahip olacak.

* Mısır'da yeni bir ayaklanma ve çatışma olacak.

* Amerika, Japonya ve Pasifik kıyılarındaki ülkelerde doğal afetler 2015'te sıkca görülecek.

* 2015'te Çin süper güç olma yolunda devam edecek. Buna rağmen bu gidişata engel omak için 2018'te sonuçlanacak karışıklıklar Çin'de büyük değişimlere sahne olacak.

KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRI
* Türkiye'nin 2015'teki en büyük savaşı ise kültürümüzü korumak adına olacak. Kültürümüzü yozlaştırmaya çalışan dış güçler devreye girecek. Bu güçler özellikle madya sektörünü kullanacak. Yabancı filmlerle beynimize sinsice zehir serk etmeyi deneyecek. Bütün bunlarda aslında mason lobisinin ne kadar hedefinde olduğumuzu açık şekilde gösteriyor. Ancak, değerlerine sahip çıkacak bilinçli genç nesil geliyor.

* 2015'te boşanmalar en yüksek seviyeye ulaşacak. Boşanma nedenlerindeki ilk sırayı ise zorluklar ve sosyal paylaşım sitelerinden edinilen arkadaşlıklar ile aldatılmalar alıyor.

SAMPiYON FENERBAHCE
* 2014-2015 Türkiye Süper Ligi'nin Şampiyonu ve 4'üncü yıldızı takacak takım Fenerbahçe olacak.

* Aziz Yıldırım şampiyonluğa rağmen baskılara dayanamayıp başkanlığı sonlandıracak.

* Fenerbahçe basketbolda erkek takımı Avrupa'da madalya alacak. Bayan basketbol ve bayan voleybol takımlarını ise başarılı bir Avrupa macerası yaşayacak.

YILIN TAKIMI
* Beşiktaş futbol takımı Avrupa'da şu ana kadar ki en büyük başarısını elde edecek.
Ülkece gururumuz olacak. Beşiktaş futbol takımı için altın bir yıl olacak. 2015'te taraflı ve tarafsız herkezin beğenisini ve takdirini kazanacak. Sezon sonunda Slaven Bilic'le yollar ayrılmazsa çok parlak bir sezon Beşiktaş'ı bekleyecek.

* Galatasaray futbol takımı geçen senede bahsetmiştim başarılı günlerine dönmesi için 3 yıl bekleyecek. 2 yıl daha taraftarlarını memnun edemeyecek. Başkan ve yönetimde değişiklikler olacak.
Kongrede rüzgarlar hiç olmadığı kadar sert esecek. Karşılıklı suçlamalarda kongrenin önüne geçecek.

* Trabzon Spor yönetimi baştan aşağı değişecek. Kulüp olarak şanssız bir sezon geçirecek.

* Balıkesirspor, Sivasspor ve Karabükspor küme düşecek.

* Yılın flaş ekibi ise Başaksehir olacak.
* Futbol milli takımımız muhteşem başarısız sayılacak bir başlangıçtan sonra mükemmel bir geri dönüşle guruptan çıkma şansına sahip olacak.

* Atletizim ve yüzme branşlarında çokca dünya rekorları kırılacak.

* UsaIn Bolt, 100 ve 200 metrede uzun yıllar kırılamayacak (16 sene ) yeni rekorlarla 2015'in en parlayan yıldızı olacak.