Kovalar için bereket yılı

Alışılmışın dışında bir hayat felsefesini benimseyen kovaların 2015 bereket yılı olacak. Aşkta sabır mutluluğa götürürken, işte tekliflere açık olmaları gerekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2014 Güncelleme 31 Aralık 2014, 02:14
Kovalar için bereket yılı

İÇİNDEKİLER

Bilimsel yaklaşımlar, kova burcunun özellikleri arasındadır. Kova burcu olanlar, hangi eğitim düzeyinde olurlarsa olsunlar bilimsel alanda görüş sahibi olurlar. Astrologlar tarafından bu burçlar dahi burcu olarak nitelendirilirler. Bilimsel sahada ve sanatsal alanda orijinal fikirleri vardır. Gelecekle alakalı farklı bir özellikleri vardır. Sanki bulundukları zamanın çok ötesinde yaşıyor gibi hissederler kendilerini.

MANTIK ÖN PLANDADIR
Kovalar, duygusallıktan çok, akli melekeleri ile hareket ederler. Akılları ile kontrol edemedikleri durumlar onları korkutur. Bu yüzden duygulardan kısmen yoksun, akıllarının egemen olduğu bir yaşam tarzı benimserler. Aykırılık ve alışılmışın dışında bir tarzı tüm hayatlarına hakim kılma hevesindedirler. Devrimci bir yapı da, kova burcunun özellikleri arasındadır. Asla geçmişe bağımlı kalmak istemezler ve her konuda ileriye dönük, yeniliği benimserler. Özgürlüklerine de son derece düşkündürler. Özgür oldukları sürece mutlu ve başarılıdırlar. Kısıtlanmayı sevmezler. Kovaların tavırları dobra, fikirleri ise, inatçılık derecesinde sabittir. Bazen bu tavırları karşı tarafı incitebilir. Ancak onlar asla geri adım atmazlar.

SOĞUK GÖRÜNÜRLER
Kova burcu olanlar soğuk görünüşlü olurlar. Mizah konusunda becerikli değildirler. Coşkudan yoksun olurlar. Liderlik konusunda başarı da, kova burcunun özellikleri arasında sayılmaz. Zira inisiyatif almak istemezler ve fikirleri sürekli değişir. Kova burcu olanlar erdemli olurlar. Dürüstlük ve güvenilirlik yönleri son derece üstündür. Çalışkan ve vefalı insanlar olup, toplum tarafından sevilirler. Bencillik asla onlara göre değildir. Yardım etmeyi yerine göre çok severler.

SAKİN VE SOĞUKKANLI OLUN
Sevgili
kovalar, yılın ilk 4 ayında erkek kovaların son 4 ayında bayan kovaların biraz huzursuzlukları olacak. Burada dikkat etmeniz gereken sabırlı olmanız ve size sevgi aşk konularında huzursuzluk veren konulardan ve gereksiz kıskançlıklardan uzak durmanız. Bu zaman dilimlerinde sevdiğinizi kaybetmemek adına hatalar yapabilirsiniz.

ESKİSİNDEN DAHA MUTLU...

Ne kadar sakin ve soğukkanlı atlatırsanız eskisinden daha mutlu günler sizi bekliyor. Evlilik tarihi belirleyecek olan kovalar 6-8-9 ve 10 ayların sizin için çok bereketi var. Büyük aileniz içerisinde yani anne ve baba tarafı akrabalarınız arasında çıkabilecek tartışma ve sorunlardan uzak durmanız gerekiyor. Bu yıl, yıldızınız genelde parlak olacağı için güler yüzünüzü ve tatlı dilinizi esirgememeye çalışın.

BOL BOL HAMAMA GİDİN
Sevgili kovalar dikkat dağınıklığı ve bir konuya odaklanamamak gibi bir şikayetiniz olabilir. Böyle bir durum hissettiğinizde kafanızı kurcalayan her konudan uzak durmaya bakın. Hatta bu konuda destek bile almanız gerekirse alın. Sıcak kaplıca sauna veya hamam alışkanlıklarınız yoksa fırsat buldukça bu konuda kendinize zaman ayırın. Stresten kaynaklanan cilt sorunları biraz canınızı sıkabilir. Her konuda iradenizin çok kuvvetli olması gerekiyor. Devam eden ilaç tedavileriniz varsa biraz iyileştiğinizi hissedip yarıda bırakmayın.

UFUKTA TEKLİF VAR
Sevgili kovalar, konum, bölüm ve yer değiştirmek gibi isteklerinizin çok olacağı bir yıl sizi bekliyor. Hep yenilenme, ilerleme ve atılım düşünceleriniz olacak. Bu doğru zamanda doğru hamleler yaptığınızda başarılı olacağınız bir konu. Ticaretle uğraşan kovalar ortaklık teklifleri, işinizi büyütmek için gelen önerileri önemseyin. Eli açık, bonkör olmamanız gereken bir yıl. Bunu başarabilirseniz önümüzdeki yıl bunun acısını fazla fazla çıkaracaksınız.