Bu sene para Akrepte

Azim ve iradeli duruşuyla ön plana çıkan akrepleri 2015'te yeni sürprizler bekliyor. Aşk da cesur olmanız gerekirken, sağlıkta mide rahatsızlıkları ön plana çıkıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2014 Güncelleme 28 Aralık 2014, 01:10
Bu sene para Akrepte

İÇİNDEKİLER

Son derece ihtiraslı bir yapı, akrep burcunun özellikleri arasındadır. Derin ve kuvvetli tutkulara sahiptirler. Gerek maddi, gerekse manevi konularda ihtiras sahibidirler. Kararlı bir yapıları vardır. Bu burçlar bir kere karar verdiklerinde, asla kararlarından vazgeçmez, önlerine çıkan tüm engelleri aşarlar. Hatta bu engelleri aşma konusunda zaman zaman acımasız da davranabilirler. Yorulmak bilmeyen bir yapı, bitmek bilmeyen bir güç de akrep burcunun özellikleri arasındadır. Akrep burçları hedeflerine giden yolda asla zafiyet göstermezler. Planlarını gerçekleştirmek için gerekli azim ve iradeye fazlası ile sahiptirler. Akrep burcu olanlar, bakışları ile dikkat çekerler. İnsanların gözlerinin içine bakarlar. İntikamcılık ta, Akrep burcunun özellikleri arasındadır. Kendilerine yapılan kötülükleri unutmazlar ve muhakkak hesap sorarlar. Otoriterlik de, akrep burcunun özellikleri arasındadır. Tahakküm yetenekleri çok gelişmiştir. Bulundukları ortamlarda mutlaka yöneten konumda olurlar. Bağımsızlıklarına düşkündürler ama başkalarının özgürlüklerini kısıtlayabilirler. Şüphecilik, bu burcun en önemli özelliğidir. Her şeyden, herkesten kuşku duyarlar. Kıskançlıkları da fazladır. Sahip oldukları her şeyi başkalarından kıskanabilirler. Akrep burcu olanların özgüvenleri son derece fazladır. Güçlü bir kişiliğe sahiptirler ve ellerindeki imkanların farkındadırlar. Bazen bu durum aşırıya kaçıp, kendini beğenme olarak ortaya çıkar.

TUTKULU BİR AŞK SİZİ BEKLİYOR
Sevgili akrepler, gizemli yanınız, bakışlarınız ve vücut diliniz bu sene çok fazla ilgi görmenizi sağlayacak. Bekar akrepler aşka, sevgiye inanan ve tutkuyla yaşamak istediğiniz bir aşka hazır olun. Size mutluluk vereceği gibi, hüzünlenebileceğiniz fırtınalı günler de sizi bekliyor. İstediğiniz her insanı etkiliyebiliyorsunuz ama çok çabuk sıkılabilirsiniz, buna dikkat edin. Evli akrepler size gelince; işinizi, ailenizi ve sosyal yaşamınızı çok iyi dengelemeniz gerekecek. Herhangi birisine vereceğiniz fazla zaman ya da ağırlık sorunlara yol açabilir. Yeni evlenen 'Akrepler'de erkek çocuk sahibi olmak gibi keyifli süprizler yaşanacak. Fakat sevdiğiniz insanların ciddi ayrılık haberleri sizi çok üzecek. Onun için sahip olduğunuz değerleri önemseyin ve birbirinize daha çok sarılın.

HASTALIK KORKUNUZU YENİN
Sevgili akrepler, kafanıza taktığınız her sorun mide ağrısı, mide krampları olarak size geri dönebilir. Ne yapın, ne edin bu sene sofranızda daha çok meyve sebze bulundurun. Etten mümkün mertebe uzak durmanız gerekiyor. Hislerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu ve kurduğunuz her empatiyi yaşadığınızı göz önüne alırsak, bu sene muhakkak olumsuz fikir ve düşüncelerden ve hastalık korkunuzdan zihninizi arındırın. Neyden korkarsanız yaşayacaksınız. Cildinizin herhangi bir yerinde fark edeceğiniz en ufak lekeyi bile mutlaka önemseyin.

FIRSATLARI DEĞERLENDİRİN
Sevgili akrepler, çok değişik fırsatlarla karşılaşacağınız bir yıla hazır olun. Bilginiz ve tecrübeniz olmayan konular bile karşınıza çıksa sakın ürkmeyin ve bu fırsatları paraya çevirin. Miras gibi konular gündeme geleceği gibi, bu konunun getireceği dargınlık ve huzursuzluklara hazırlıklı olun. Bu anlamda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız, büyümek için kesinlikle kimsenin gözünün yaşına bakmamalısınız. İşinize duygusal yanınızı katarsanız, ciddi zararlarla karşılaşabilirsiniz. Birikime önem vermeniz gerekiyor, zira elinize geçen ekstra para sizi rahatsız ediyor ve harcıyorsunuz. Geçmişe yönelik borçlarınızı ödemekte sessiz kalmak yerine, alacaklı olan kişiyle konuşup durumunuzu izah etmeniz bir nebze de olsa sizi rahatlatacak. Yurt dışı bağlantısı olan Akrepler için bu yıl son 7 yılın fırsat yılı olacak. Hemen gereken hamleleri yapın ve yılı kazançla kapatın.