Gençlik iksiri

Karaciğeri koruyan deve dikeni tohumu vücudu 20 yaş gençleştiriyor 1 ay boyunca günde 1 çay kaşığı öğütülmüş tohum yemek gerekiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2014 Güncelleme 09 Temmuz 2014, 00:04
Gençlik iksiri

İÇİNDEKİLER

Şifa doğada gizli... Her derde deva bitkilerle sağlıklı bir hayatın kapıları açılırken; aynı zamanda gençleşmek de mümkün oluyor... Özellikle deve dikeni tohumuyla yıllara meydan okunabileceğini söyleyen Dr. Mustafa Yaşar, "Bu tohum vücudu içeriden temizler, 60 yaşındayken 40 yaşındaki gibi sağlıklı ve zinde bir bedene sahip olabilirsiniz" diyor.

KANSERDEN DE KORUYOR
Kullanılan ilaçlar, kimyasallar, hava kirliliği ve GDO'lu gıdalar yüzünden vücudun zarar gördüğünü belirten Dr. Yaşar, "Vücutta bu yolla biriken atıklar başta kanser olmak üzere Alzheimer, Parkinson ve demans gibi birçok önemli kronik hastalığa yol açabiliyor. Yılda 2 kez yapılacak iç organ detoksuyla tüm atıklar atılıyor" diye konuştu. Dr. Mustafa Yaşar'n önerileri şöyle:

1 AY BOYUNCA KULLANIN
Sürekli vücudun dış yüzeyinin temizliğine dikkat ediliyor. Oysa içimizi temizleyerek daha uzun ömürlü ve genç olabiliriz. Deve dikeni tohumunu öğütüp günlük bir çay kaşığı ölçeğinde 1 ay boyunca tüketin. Bunu yılda 2 kez tekrarlayabilirsiniz. Halk arasında 'Meryam ana tohumu' diye de bilinen deve dikeni tohumunun uzun süreli kullanımında herhangi bir toksik etki görülmemiştir. İç beden detoksunda deve dikeninin yanı sıra bitkisel kürler, diyet, spor, oruç ve hacamattan da faydalanılabilir.

'ELEKTRİĞİNİZİ KÖYDE ATIN'
Her gün yürüyüş yapılması ve günde 2 litre su içilmesi de detoks açısından önemli. Dr. Mustafa Yaşar, "Aşırı elektronik cihaz kullanımından kaçınılması, mümkünse yılda 2 kez 15'er günlüğüne elektriksel kirliliğin en az seviyede olduğu köy ortamına gidilip arınılması gerekir" dedi. Dr. Yaşar, gereken önlemlerin alınması ve yılda 2 kez detoks programlarıyla gençleşileceğini vurguladı.

DETOKS ETKİSİ YARATAN BİTKİLER
Deve
dikeni tohumunun yanı sıra; brokoli, yaban mersini, adaçayı, civan perçemi, ısırgan yaprağı, soğan, sarımsak, elma, zencefil, maydanoz ve enginar da vücutta detoks etkisi yaratıyor; daha zinde ve sağlıklı bir hayata kavuşturuyor...