SARIMSAĞI DOĞRAMAYIN
Badem: Stresin etkilerini azaltarak bağışıklık sistemini destekleyen bir besindir. Günde çeyrek fincan badem tüketin. Greyfurt: Yüksek oranda C vitamini içeren greyfurt, bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Sarımsak: Bağışıklık sistemini destekleyen antioksidanlar içerir. Sarımsağın daha etkili olmasını istiyorsanız hiç doğramadan pişirin ve böyle tüketin. Ispanak: C vitamini içeren ıspanak, vücudun yenilenmesine yardımcı olur. Çay: Yeşil ya da siyah çay fark etmez; her ikisi de hastalıklarla savaşan flavonoidler içerir. Tatlı patates: Yaşlanma süresini yavaşlatan ve bazı kanserlerin riskini düşüren A vitamini içerir. Brokoli: Vücudu korumak için gerekli olan A, B, C, D vitaminlerini ve glutatyon içerir.