Bitki çayı mutlu eder

Doğurganlığın artmasında bitki çayları büyük önem taşır. Rahatlatıcı etkisi olan çaylar kan dolaşımını hızlandırır ve cinsel arzuyu yükseltir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 00:00
Bitki çayı mutlu eder

İÇİNDEKİLER

Yeterli ve dengeli beslenme, çok çeşitli bitki karmaları ve sağlıklı yaşam tarzı ile cinselliğiniz sağlıklı bir hale gelecektir. Bitki çayları ve başta çikolata olmak üzere endorfin kaynakları ise cinsel mutluluk için vazgeçilmez kaynaklardır.

BiTKi ÇAYLARI:
Sakinleştirici etkisi olan bitki çayları kan dolaşımını da hızlandırır. Bir özelliği de enerjiyi arttırmasıdır.
Kahvaltı ve ara öğünlerinizde mutlaka bir bitki çayı tüketin. Ginseng: Cinsellikte çok önemli olan yaşlanmayı geciktirir. Meyan kökü: Cinsel aktivitenize yardımcı olacaktır. Rezene: Cinsel sağlığınız için mükemmel bir içecektir. Yasemin: Etkili bir uyarıcıdır. Yahombin: Kanın cinsel organa toplanmasını hızlandıran etkisi vardır. Süsen: Her iki cins içinde cinsel aktiviteyi arttırıcı etkisi vardır.

ENDORFiN:
Kadınlar endorfin bulunan yiyecekleri tüketince mutlu oluz. Mutlu olmak cinsel sağlık ve doğurganlığı da olumlu etkiler.
Güzel görünmenizi ve kendinizi daima iyi hissetmenizi sağlar.
Endorfin şu besinlerde bulunur: Dondurma: Süt ve A,D,E vitaminlerinden zengindir. Muz: Strese birebirdir, endorfin deposudur. Makarna: Enerji verici ve mutluluk sağlayıcı bir besindir. Çilek: Yaşlanmayı geciktirir.
Cinselliği arttırıcı etkisi fazladır.

SU:
Suyun metabolizmayı arttırıcı etkisi de vardır. Cinsel sağlık ve doğurganlıkta da vazgeçilmez olan suyu bol bol tüketmeliyiz.

ÇiKOLATA:
Magnezyum, fosfor, kafein içeren çikolata cinsel mutluluğunuzda da etkilidir.

KEREViZ:
Erken dönemdeki cinsel isteksizliği önler. İç salgı bezlerini etkiler ve cinsel sağlığınızı kuvvetlendirir. Birçok kronik hastalığı önler ve cinsel gücünüz ile isteğinizi de arttırır.

PAPATYA ÇAYI:
Sindirime de yardımcı olan papatya çayı sakinleştirici etkisinden dolayı cinsel sağlığınıza yardımcı olacaktır.

YARIN: Mucizenin adı zeytin

TAYLAN KÜMELİ