Selülitlerden kurtulun

Demet Kutluay'ın formda kalma sırlarından biri de sihirli içeceğinde saklı. Sebze ve meyve karışımı olan bu içecek aynı zamanda selülitleri de yok ediyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2013 Güncelleme 20 Mayıs 2013, 00:33
Selülitlerden kurtulun

İÇİNDEKİLER

Besinlerin gücüyle güzellik sağlamanın elinizde olduğunu biliyor musunuz? Çoğu zaman östrojen seviyelerindeki düzensizlik, genişleyen yağ hücreleri ve bir de dolaşımdaki düzensizlik ve o bölgeye az taşınan oksijenle, cildin esnekliğini kaybetmesi başlıyor.

PÜRÜZSÜZ BİR CİLT
Bu durum ciltte pütürlü bir görünüme neden oluyor. Selülit için hormonsal etmenlerin dışında, düzensiz beslenme ve egzersiz yapmama da etkendir. Selülitin başlangıç aşamasında yeşil renkli sebze ve meyvelerden oluşan yüksek antioksidan içerikli bu formül hayat kurtarıcı etkiye sahiptir. Tekli doymamış yağ asitleri bakımından zengin olan zeytinyağı ve avokado, alfa lipoik asit içeren ıspanak veya brokoli, lesitin içeren özellikle soya filizi ve birçok kükürt bileşikli sebze, selülit için süper sonuçlar verebilmektedir. Meyvelerin kabuklarında bulunan vitaminler de antioksidan etki ile cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Selülit sorunu yaşayan hanımların bu sihirli formülü her gün gece yatarken içmesi gerekiyor. Bunu günde en az 1,5 litre su içerek desteklemek de gerekli.

Malzemeler:
1 adet yeşil elma 2 yemek kaşığı doğranmış kereviz yaprağı 1 çay bardağı taze soya filizi 1 küçük parça kâse taze brokoli 1 çay bardağı taze nane zencefil 4diş sarımsak kadar taze zencefil 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Yapılışı: Kereviz ve nane yaprakları, yeşil elma soya filizi, brokoli ve zencefil katı meyve sıkacağından hep birlikte geçirilir. Çıkan suya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenir ve iyice karıştırılıp yatmadan önce taze olarak bekletemeden içilir.