5'li önlem paketi

Kanser, kalp krizi, bunama, diyabet ve kemik erimesine karşı ihtiyacınız olan her şey elinizin altında. Tek yapmanız gereken mutfağa girmek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2013 Güncelleme 26 Mart 2013, 00:00
5’li önlem paketi

İÇİNDEKİLER

Yaşınız, kökeniniz veya cinsiyetiniz ne olursa olsun hastalıklardan korunmaya başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Bazı uzmanlara göre sağlığa zararlı alışkanlıkları bırakmak ve yeni alışkanlıklar edinmek kalp krizi riskini yüzde 80, kanser riskini yüzde 60 ve diyabet riskini yüzde 90 azaltır. İşte size Mehmet Öz imzalı yaşlanma sürecini yavaşlatmak ve yaşam kalitenizi artırmak için koruyucu besin paketleri...

1- RENKLi YiYiN
Beslenme programınıza 4 adet farklı renkte meyve ve sebze ekleyerek 8 yıl içerisinde, kalp krizinden ölme riskinizi yüzde 22'ye kadar azaltabilirsiniz. Yemyeşil kıvırcık lahana, kıpkırmızı frambuaz, ateş turuncusu havuç ve mosmor üzümleri seçebilirsiniz.

2- KAHVE VE SİRKE
Günde 2 büyük fincan kahve tüketin. İki kere de öğlen ve akşam yemeklerinde iki
çay kaşığı sirke alın. Hem karaciğerinizi koruma altına almış hem de diyabet riskini düşürmüş olursunuz.

3- BEYiN KOKTEYLi
Yaban mersini, muz, kenevir tohumu, elma suyu ve keten tohumu yağı beyne yararlı 5 mucize gıda! Bunlarla mikserde hazırladığınız karışımı buz kalıbına atın ve her sabah 4 küpü bitirin.

4- TUZ YERİNE BAHARAT
Hem kemikler için hem de tansiyon açısından tuzdan sakınmak gerek. Bir baharat öğütücü edinin ve taze veya kuru baharatları öğütün. Bundan sonra tuz yerine bu baharat karışımını kullanın.

5- TATLI PATATES
Uzmanlara göre düzenli olarak tatlı patates tüketmek akciğer, cilt ve prostat kanseri riskini azaltıyor. En iyi sonucu elde etme için günde 200 gram tatlı patates tüketin.