Güzellerin selülit sırları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2013 Güncelleme 01 Şubat 2013, 00:52
Güzellerin selülit sırları

İÇİNDEKİLER

Selülit her kadının sorunu. Ama sürekli objektifler karşısına çıkan ünlü güzeller bu soruna karşı daha özenle savaşıyor. Yıldız isimler kötü görüntüler vermemek için kendilerine göre bazı yöntemler uyguluyorlar. Kimi fındık yiyor, kimi soğuk duş alıyor kimisi ise domates yiyor. İşte ünlülerin selülit sırları:
*Çağla Şıkel: Çağla Şıkel, selülitsiz bacaklarını kendi hazırladığı, portakal yağı, kekik ve biberiyeden oluşan bir karışıma borçlu. Ünlü manken, ayrıca tempolu yürüyüş ve dansı da ihmal etmiyor.
*Kate Moss: Ünlü mankenin selülit sırrı beyaz çay, soya, yumurta ve fındık yemekte saklı.
*Jennifer Lopez: Dünyaca ünlü şarkıcı "Selülitlere karşı savaşta ıspanak, göbek salata gibi yeşillikler ve zeytinyağı en önemli ilaçlarım" diyor. *Tuğba Özay: Ünlü mankenin diri cilt sırrı yaz kış soğuk duş almasında saklı.
*Zeynep Mansur: Güzel fiziği ile dikkat çeken Mansur sadece bol su içerek güzel bacaklara sahip olduğunu belirtiyor.
*Beyonce: ABD'li ünlü şarkıcının güzel ve düzgün bacaklarının sırrı, domates ve yeşil çayda gizli.
*Cameron Diaz: Yaşlanmasına rağmen selülitlerden etkilenmeyen isimlerden. Ünlü oyuncunun en büyük yardımcısı sebze çorbaları.
*Jennifer Aniston: Belki de en ilginç selülit ilacı Hollywood'un güzel aktrisinde. Aniston'ın selülitsiz yaşam sırrı bolca kuruyemiş ile ton balığında gizli.