Navigasyonlu liposuction

Yeni bir yöntem olan lazer liposuctionda yağlar navigasyon yardımıyla tespit ediliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2012 Güncelleme 24 Şubat 2012, 00:00
Navigasyonlu liposuction

İÇİNDEKİLER

İnce ve fit bir vücuda sahip olmak için gerçekleştirdiğimiz liposuction operasyonu, teknik ve teknolojik açıdan o kadar hızlı bir gelişim gösteriyor ki, bu alanda son nokta olarak karşımıza; lazer liposuction çıkıyor.

DAHA HASSAS
Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Opt. Dr. Zekeriya Kul, lazer enerjisinin deri altında oluşturduğu ısı ve ardından kollajen üretimindeki artışın deride sıkılaşma sağladığını belirtti. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylı olan cihaz ile deri altında biriken yağların, uydu teknolojisinde kullanılan navigasyon sistemi ile taranarak daha hassas ve dikkatli bir şekilde eritilmesini sağladığını vurgulayan Opt. Dr. Zekeriya Kul, "Navigasyon yardımlı çalışan lazer liposuction sistemi ise, lazer ışınlarını sadece istenmeyen yağların eriyebileceği kadar ve deri altındaki yağ tabakasının her bölgesine eşit miktarda gönderiyor" dedi.

HATA PAYI YOK
Navigasyon yardımı ile yapılan operasyonlarda hata payının olmadığını vurgulayan Opt. Dr. Zekeriya Kul, şunları söyledi: "Bununla birlikte erimemiş yağ hücreleri ortadan kalkana kadar lazer atışı devam ederken, erimesi gereken yağ miktarı sona erdiğinde cihaz lazer atışını otomatik olarak durduruyor. Sistem, yağlı bölgede herhangi bir atlama olmaksızın tüm bölgelerde lazer taraması yaptığından dolayı operasyon sonrası engebeli bir dış görünüş oluşmuyor. Sistem; özellikle karın, kalça, basen, kol çene altı, bel, sırt ve bacaklarda başarılı sonuçlar veriyor."

ÇOK AVANTAJLI
İşte size lazer liposuctionun avantajlarından bazıları:
Cerrah tarafından rahat uygulama imkanı sağlaması
Lokal anestezi ile gerçekleştiriliyor olması.
Hastanede kalmayı gerektirmemesi.
Yağların her bölgede eşit oranda erimesi.
Kan kaybının olmaması.
Deride sıkılaşma sağlaması.


OPT. DR. ZEKERİYA KUL