Panzehir!
Çinliler tarafından yaşlanmamak için 5 bin yıldır kullanılan ginseng bitkisi, vücudun panzehiri gibi
GİNSENG BUZLU ÇAY
MALZEMELER:
*2 litre su
*8 adet ezilmiş kakule baklası
*6 adet bütün karanfil
*2 çubuk tarçın
*1 yıldız anason
*8 poşet ginseng çay
*60 ml bal
*Buz parçaları.
HAZIRLANIŞI: Büyükçe bir tencerede su, kakule, karanfil, tarçın ve yıldız anasonu kaynatın. Kaynadıktan sonra içine ginseng çaylarını atın ve 5 dakika demlensin. Ginseng çayı poşetlerini tencereden aldıktan sonra, balı ekleyerek tam çözününceye kadar karıştırın. Hazırladığınız çayı bir sürahiye süzerek soğumaya bırakın. Buzla servis edin.