Güneş'in doğuşu!

Kendisini tedavi eden veterinere bağlanan Güneş isimli hamile köpek, yemeden içmeden kesildi... Barınak görevlisi, veterineri aradı ve onun sesini köpeğe dinletti. Bu terapi sonunda, 5 yavru dünyaya geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2010 Güncelleme 27 Ekim 2010, 11:19
Güneş’in doğuşu!

İÇİNDEKİLER

Sevginin gücü, bir kez daha kazandı. Konya'da boynundan aşağısı felçli olan melez sokak köpeği Güneş, kendisini 1.5 yıl tedavi eden Araştırma Görevlisi Dr. Aliye Sağkan Öztürk'ün sevgisi ve kocasının cep telefonu sayesinde hayata tutundu. Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na getirilen Güneş, tedavi için Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne gönderildi.

GÜZEL SÖZLER SÖYLEDİ
Güneş burada 1.5 yıl kaldı ve tedavisi Araştırma Görevlisi Aliye Öztürk tarafından yapıldı. Güneş, tedavisinin ardından barınağa döndü. Ancak köpek, kendisine sevgiyle bakan Öztürk'ten ayrılınca yemeden kesildi. Bunun üzerine barınakta görevli Atakan Öztürk, eşi Aliye Öztürk'ten yardım istedi. Kocasından, cep telefonunu Güneş'in kulağına dayamasını isteyen Öztürk, köpekle konuşup güzel sözler söylemeye başladı. Bu birçok kez tekrarlandı. Yemeye başlayan Güneş, önceki gün 5 yavru doğurdu.

SEVGİYİ HİSSETTİ
Dr. Aliye Öztürk, yaşanan bu olayın sevgiyle başlayan her olayın mutlulukla sonuçlanacağını da gösterdiğini söyledi. Dr. Öztürk, "Eşim aradığında ne yapacağımı şaşırdım. Kolay değil 1.5 ay boyunca Güneş'in iyileşmesi için gecegündüz çalıştım. Her an onun yanında olamayacağım için o an telefon aklıma geldi. Bu ilginç terapi, başarı sağladı. Güneş bizim sevgimizi hissetti ve tekrar yemeye başladı. Sonrasında da doğum gerçekleşti" dedi.