Yusuf Yazıcı ve Cyle Larin Newcastle’da buluşuyor!

Fransız ekibi Lille’e transfer olan ve orada şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı ile Beşiktaş’ta yıldızı parlayan ve şampiyonluk yaşayan Kanadalı yıldızı Cyle Larin’in yolları Newcastle’da kesişecek.

Giriş Tarihi 30 Aralık 2021, 15:40 Güncelleme 30 Aralık 2021, 15:40
Yusuf Yazıcı ve Cyle Larin Newcastle’da buluşuyor!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in dev ekiplerinden Trabzonspor'da gösterdiği performansla Fransız ekibi Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın devre arasında takımdan kesin olarak ayrılıyor.



Milli yıldızı isteyen kulüpler arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United da yer alıyor. Genç yıldızın menajeri ile İngiliz yetkililerin sürekli iletişim halinde oldukları ve transfer için yoğun mesai harcadıkları öğrenildi.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'in ise sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Tecrübeli oyuncuyu isteyen kulüplerin başında ise Newcastle United geliyor. Devre arasında Beşiktaş ve Newcastle United'lı yöneticilerin bir araya gelmesi ve transfere nokta koymaları bekleniyor.

Yusuf Yazıcı bu sezon Fransız ekibi Lille'de 21 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol atarken 1 de asiste imza attı. 15 milyon Euro piyasa değeri olan 24 yaşındaki futbolcunun Lille ile sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Fransızlar yıldız ismi 6 aylığına ücretsiz kiralamayı kabul ediyor.

Kara Kartal'ın yıldızı Cyle Larin ise bu sezon 21 karşılaşmada görev aldı. 7 gol atarken 1 de asist üretti. Larin, 2018 yılında Orlando'dan 1.85 milyon Euro bonservis ücretiyle Siyah-Beyazlılar'a katılmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN