Sakatların durumu bugün netleşecek

Cimbom'da Ankaragücü maçında sakatlanan Marcao, Saracchi ve Emre’nin durumu bugün belli olacak. Sol üst ön adale grubunda ağrı hisseden Marcao ve sol kasık adalesinde ağrı hisseden Saracchi’nin tedavilerine başlandı. Ayak bileğinde ağrı oluşan Emre Taşdemir, günü tedavi ile geçirdi. Üç futbolcunun da ileri tetkikleri bugün gerçekleştirilecek.

Giriş Tarihi:
Sakatların durumu bugün netleşecek

Cimbom'da Ankaragücü maçında sakatlanan Marcao, Saracchi ve Emre'nin durumu bugün belli olacak. Sol üst ön adale grubunda ağrı hisseden Marcao ve sol kasık adalesinde ağrı hisseden Saracchi'nin tedavilerine başlandı. Ayak bileğinde ağrı oluşan Emre Taşdemir, günü tedavi ile geçirdi. Üç futbolcunun da ileri tetkikleri bugün gerçekleştirilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.