Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Gikiewicz ile ilgilendiği öne sürüldü

Kartal, Fabri ve Volkan Babacan ile ilgilenirken Alman takımlarından Union Berlin’de forma giyen Gikiewicz’i de yakın takibe aldığı öne sürüldü. İşte Takvim Gazetesi’nin 26 Nisan 2020 tarihli spor sayfalarından derlediğimiz Beşiktaş haberleri…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2020 Güncelleme 26 Nisan 2020, 07:05
Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Gikiewicz ile ilgilendiği öne sürüldü

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Almanya'nın en iyi ilk 5 kalecisi arasında gösterilen Rafal Gikiewicz'i takibe aldığı öne sürüldü. Union Berlin formasını giyen tecrübeli eldiven kalesinde güven veren özellikleriyle dikkat çekiyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gikiewicz'in siyah beyazlı takıma yakın olduğu bilgisine ulaşılırken Polonyalı'nın yeni sezonda mali olarak daralmaya gidecek olan Beşiktaş'ın yeni harcama limitlerine uygun maaşı kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

KALESİNDE GÜVEN VERİYOR
UNION Berlin'de 2 sezondur kaleyi koruyan ve takımın bankosu olan Gikiewicz bu sezon 29 resmi maçta oynadı ve başarılı görüntü verdi.

EN İYİ HOCA BİZDE
Beşiktaş'ta son seçimde başkan adayı olan Hürser Tekinoktay, Sergen Yalçın'a övgüler yağdırdı. Tekinoktay, "Türkiye'nin en iyi hocası bizde. Ayrıca zor koşullarda geldi" dedi.

VE SON KARAR LARiN KALIYOR
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yönetimle yaptığı görüşmeden sonra Larin'in takıma döneceği öğrenildi.