Tek yürek olmak şart

Trabzon’da ‘Genç Kürsü’ programına katılan Albayrak, “Topçusuyla, hocasıyla, bütün kesimleriyle tek vücut olmak lazım” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2017 Güncelleme 30 Mart 2017, 03:16
Tek yürek olmak şart

İÇİNDEKİLER

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon'da gençlerle buluştu. Hanamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Genç Kürsü' programına katılan Bakan Albayrak önemli tespitlerde bulunu. İşte o açıklamalar: "Gönülden Trabzonsporluyuz. Desteklemeye devam edeceğiz. Yeni statta açılıştan sonra bir maça gelelim dedim ama fırsat olmadı. Büyük oğlan Ahmet Akif başımın etini yiyor. Trabzonspor'un coşkulu atmosferinin olduğu yeni stadımızda bir maça da gelmek istiyoruz. Trabzon iyi oldukça, saha neticeleri oynadığı futbol, şehrin bütünleşmesi daha iyi olacak. Önümüzdeki sezon 50. yılımız olacak. Trabzon'un birkaç konuda mesafe kat etmesi lazım ki şampiyonluk gelsin."

BÜTÜNLEŞME OLURSA GERİSİ KOLAY
"Bu şehrin bütünleşmesi lazım. Bugün Trabzonspor'un saha sonuçlarından dolayı galibiyetlerinden, istikrarlı sonuçlarından dolayı bir kişinin bile üzülmemesi lazım. Trabzon iyiyse biri küsmeyecek. Bütün şehrin bütünleşmesi lazım. Bütün camianın bütünleşmesi lazım. Takımın topçusuyla hocasıyla bütün kesimleriyle tek vücut olması lazım. Bunlar tamam olduktan sonra diğerleri çözülür."



Bakan Berat Albayrak, 50. yılda Trabzonspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.