Kara bulutlar dağılacak

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muharrem Usta, "Taraftarlarımızın gelecek kaygısı yaşadığının farkındayız. Ama korkmayın. Güçlü bir yönetimle her şeyi çözeceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2015 Güncelleme 19 Kasım 2015, 00:43
Kara bulutlar dağılacak

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, kongre süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor için hiç bir şart öne sürmeden şahitler huzurunda verdiğim açık çek, başkanlık sevdası uğruna defalarca reddedilmişse merak edilen soru; milyonlarca Trabzonspor taraftarının geleceğinin nasıl teminat altına alınacağı konusudur. Diğerleri teferruattır. Beraber yöneteceğimiz güçlü bir Trabzonspor inşa ederek çocuklarımızın gurur duyacağı bir geleceği tekrar yakalayacağız. Evet, sizlerle başaracağız."

ARALIK SÖZÜ VERİLDİ!
Usta, gelecek kaygısı yaşayan taraftarlara umut verdi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Sizlerin vereceği destekle kulübümüz herkesin gurur duyacağı bir noktaya kesinlikle gelecektir. Rahat olun. Gelecek kaygınızın farkındayız. İnanın ki bir gün bu kara bulut dağılacak. Geçmişin ışığıyla kimseyi dışlamadan, her türlü hesabı yaparak sizlere güvenerek bu yola çıktık. Trabzonspor'un bunca sorunu varken tüzükte olmayan bir konuyla bir gün daha geçti. Trabzonspor için fedakarlıksa dün de yarın da sonuna kadar varız"

BAŞVURU SÜRESİ BUGÜN BİTİYOR
Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak kongresinde başkan adaylığının başvuru süresi, bugün saat 17.00'de sona eriyor. Adaylar 150 ıslak imza ile başvuru yapabiliyor.

Yunus Emre SEL