Dersimiz Liverpool

Coutinho: Sıska görüntülü bir canavar. Menzilini kapatmak gerekirE. mre Can: Boş bırakmaya gelmez. Skrtel: Ölü toplarda çok etkili. Dikkat etmeliyizS. turridge: Durdurmak için alan savunması yapmalıyız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2015 Güncelleme 18 Şubat 2015, 00:00
Dersimiz Liverpool

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic yarınki Liverpool maçı öncesi futbolcularıyla özel bir toplantı gerçekleştirdi. Hırvat teknik adam bu görüşmede İngiliz kulübünün etkili isimlerini tek tek masaya yatırırken Liverool'un zaaflarını da anlattı. Bilic özellikle üzerinde durduğu 4 oyuncu için futbolcularına şunları söyledi. Coutinho: Başlı başına bir yetenek. Boş alan bırakırsanız Liverpool'un tüm atak teşebbüslerine imza atar. O sıska görüntülü bir canavardır. Menzilini mutlaka kapatmak gerekir. Emre Can: Tıpkı Coutinho gibi müthiş vuruyor. Boş bırakmaya gelmez. Skrtel: Ölü toplarda ve kanat ortalarında çok etkili. Stoperlerimiz hata yapmamalı ve bu oyuncuya dikkat etmeli. Sturrigde: Onu durdurmak için alan savunması yapmamız gerekiyor. Asla ihmal edilmeyecek gerçek bir yıldız.

ARSENAL VE TOTTENHAM MAÇLARINI HATIRLATTI
BİLİC oyuncularına Arsenal ve Tottenham ile oynadıkları maçla rı hatırlatarak, "Bu iki maçta ne yaptıysak Liverpool karşısında da onları yapacağız. Şu an itibarıyla favori Liverpool. Ancak maç başlayınca durum farklılık arz edecek. Hatta bizim lehimize dönecektir. Bir İngiliz takımı ile oynarken topu kanatlara taşıyıp orta imkanları verirseniz bunun zorluklarına katlanmak zorundasınız. Motta ve Serdar rakibe yakın oynamalı" dedi.