5 maçta bu iş biter!

Futbolcularıyla bir toplantı yapan İsmail Kartal," 5 maçta 15 puan toplarsak liderliğe otururuz. Büyük b ir aksilik çıkmazsa Beşiktaş derbisinden sonra şampiyonluğu kimseye bırakmayız" iddiasında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2015 Güncelleme 18 Şubat 2015, 00:00
5 maçta bu iş biter!

İÇİNDEKİLER

20. haftası geride kalan Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde 2. durumda bulunan Fenerbahçe'de teknik patron İsmail Kartal, Sarı-Lacivertli futbolculara yeni ve zorlu bir hedef gösterdi. Futbolcularıyla bir toplantı yapan başarılı teknik adam, "Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş ile oynayacağım derbi maça kadar 4 karşılaşmamız var. Bu 4 maçın ardından Beşiktaş derbisini de kazanırsak liderliği ele geçiririz. Önümüzde kimse duramaz ve şampiyonluk ipini göğüsleriz" diye konuştu. Tüm bu süreci maç maç düşünmeleri gerektiğini ifade eden Kartal, "Önümüzde Akhisar maçı var. Her maça olduğu gibi bu maça da final gözüyle bakmamız gerekir. En beklenmeyen puan kayıpları işte bu gibi durumlarda ortaya çıkar. Rakibimizi çok ciddiye alıp 90 dakika boyunca maçın her anını yaşamalıyız. Aksi halde telafisi mümkün olamayabilecek bir sonuç ortaya çıkar. Özgüven iyidir ama rehavet en büyük düşmanımız" ifadesini kullandı.

İSMAİL KARTAL 28 RESMİ MAÇTA 19 GALİBİYETE İMZA ATTI
Futbolcularından antrenmanlarda da özverili olmalarını isteyen Kartal, "Formumuzu korumak zorundayız. Bunun için antrenmanlarda da yüksek tempoya ihtiyacımız var. Aynı zaman da özel çalışmalar yapmamız bizim için iyi olacaktır" dedi. İsmail Kartal, F.Bahçe'nin başında 1'i Süper Kupa, 20'si Süper Lig ve 7'si Türkiye Kupası olmak üzere 28 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 19'unu kazanırken 6'sı berabere bitti. 3 maçı ise kaybetti. Kartal sezona G.Saray karşısında aldığı Süper Kupa şampiyonluğu ile başlamıştı.