Ben nerede yanlış yaptım

Türkiye Kupası maçında alınan 2 mağlubiyetten sonra Bursa karsşıındaki kötü futbol ve yenilginin eşiğinden dönülmesi gözleri Hamaz hocaya çevrilmesine neden oldu. İşte Hamzaoğlu'nun hatalar zinciri

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2015 Güncelleme 03 Şubat 2015, 00:00
Ben nerede yanlış yaptım

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle Galatasaray'da pembe tablolar yerini endişeye bıraktı... Yeni yıla Beşiktaş zaferiyle başlayan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda alınan 2 mağlubiyet ve Bursaspor karşısındaki kötü futbol ve neticesinde kaybedilen 2 puan eleştiri oklarının Hamza Hamzaoğlu'na çevrilmesine neden oldu... Hatta eski defterler de açıldı ve Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı küçük hatalar zinciri sonrasında tablo toz pembeden "kara"ya dönüştü. Hatta Florya'da futbolculara gereğinden fazla söz hakkı tanıyan genç teknik adam için 2. Başkan Hamdi Yasaman'dan gelen "Oyundan memnun değiliz" açıklaması da krizin üzerine tuz biber ekti. İşte Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı hatalar zinciri ve Galatasaray'ın kötü gidişinin altında yatan nedenler...

1- SAKAT BURAK YILMAZ'I OYNATTI!
Antalya'da River Plate ve toplama takım ile maç yapan Galatasaray'da İstanbul'a sakat dönen Burak Yılmaz'ın tam olarak düzelmeden Rize maçında sahaya sürülmesinin faturası Hamzaoğlu'na çıktı. Hamzaoğlu'nun oyuncusunun isteğine "Hayır" dememesi çok eleştirildi.


2- FUTBOLCULARIN MEVKiiNİ DEĞİŞTİRDİ
20 saatlik uçak yolculuğu yapan Chedjou, Bursa maçında 11'de sahaya çıktı. Sabri'nin sakatlığı sonrasında Tarık'ı oyuna almak yerine Sinan'ı sahaya süren Hamzaoğlu, 4 oyuncunun aynı anda mevkisini değiştirince Galatasaray, raydan çıktı.

3- 9 GÜNLÜK TATİL VE KISA SÜREN KAMP
Prandelli
döneminde 9 günlük tatilin müjdesini alan ve seyahat planlarını yapan futbolculara Hamzaoğlu "Tatili kısa tutalım. Rakipler bizden önce çalışmaya başlıyor" diyemedi. Antalya'da sadece 5 gün süren kampta kondisyon yüklemesi yapılamadan Florya'ya dönüldü.

4- SÜREKLİ ÖZÜR DİLİYOR!
Sneijder için ilk basın toplantısında özür dileyen Hamzaoğlu, her kaybedilen maç ve puanlardan sonra sürekli öz eleştiri yapıp özür dilemesi eleştiri konusu oldu.