Diego imzalıyor şov başlıyor

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den transfer ettiği dünya yıldızı Diego Ribas, bugün 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşecek olan imza töreni Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde saat 18.00'de gerçekleşecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2014 Güncelleme 12 Temmuz 2014, 01:02
Diego imzalıyor şov başlıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas bugün kendisini 3 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye basın önünde imza atacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşecek tören Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde saat 18.00'de başlayacak. Brezilyalı futbolcunun alacağı ücret de KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, futbolcu ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldığı garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücretin net 3 milyon 500 bin Euro olduğu belirtildi.

10.5 MiLYON EURO'YA İMZA ATIYOR

2016-2017 sezonu sonuna kadar F.Bahçe forması giyecek futbolcunun alacağı rakam 10.5 milyon Euro olacak. Dün bütün gününü statta geçiren Diego Ribas, hayranlığını gizleyemedi. Soyunma odalarından, stadın zeminine kadar herşeyi çok beğenen Brezilyalı oyuncu, uzun süre Fenerbahçe müzesinde kaldı.

MÜZEDEKİ KUPALARI TEK TEK İNCELEDİ

Müzedeki kupaları tek tek inceleyen Diego, Fenerbahçe Kulübü'nün tarihi ile ilgili yetkililerden uzun uzun bilgiler aldı. Diego Ribas, "Taraftarın önünde buraya ilk adımı atacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım benim de emeğimin geçtiği kupalar burada sergilenir" diye konuştu.

BÜYÜK BULUŞMA İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
DÜN Saracoğlu çimlerine ilk kez çıkan Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, Sarı-Lacivertli taraftarla buluşmak için can attığını söyledi. Cristian'ın İstanbul'a gelene kadar kendisine Kadıköy'deki atmosferi anlattığını hatırlatan Diego, "Büyük buluşma için sabırsızlanıyorum. Şimdiden taraftarın önünde stada ilk adımımı atacağım o anı hayal ediyorum" dedi.

AiLE BOYU BOĞAZ KEYFi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego stat turunun ardından ailesiyle birlikte tekneyle Boğaz turu yaptı... Boğazın keyfini eşi Bruna ve oğlu Davi ile çıkaran Sambacı bu anları da bol bol fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Ribas ailesi Boğaz'a karşı yemek de yedi.