Ağustos harekatı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2014 Güncelleme 20 Haziran 2014, 00:44
Ağustos harekatı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, forvet hattı için yerli oyuncu transferinde ısrarlı olurken, Fenerbahçe yönetiminin bu konuda son derece ilginç bir yol haritasının olduğu iddia edildi.

FORVETE YERLİ LAZIM!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı kadrolarına kattıklarını ve transferi bu oyuncuyla kapatacaklarını açıklamıştı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in Afrika Kupası'na gidecek 3 oyuncu nedeniyle (Sow, Emenike, Webo) hücum hattında bir takviye yapmayı planladığı ve bu transfer için bonservis fiyatlarının düşmesini beklediği öğrenildi.

GİRİŞİMLER HIZ KAZANACAK
Webo, Kamerun Milli Takımı'ndan emekli olsa bile Moussa Sow ile Emanuel Emenike, Ocak ayındaki turnuvada yer almaları çok büyük bir olasılık olarak karşımızda duruyor. Fenerbahçe'nin teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda özellikle Mevlüt Erdinç ve Jimmy Durmaz için beklemede olduğu, Ağustos ayı içerisinde yeni bir girişimin yapılabileceği ifade edildi.

HEDEF 2 MİLYON EURO...
Eğer bonservis bedelleri 2 milyon Euro civarına düşerse Sarı-Lacivertli yönetimin Mevlüt Erdinç ya da Jimmy Durmaz'dan birini kadrosuna katacak ve yeni sezon için transfer dosyasını kapatacak.