Quaresma iddiası!

Portekizli yıldızın eski menajeri Ahmet Bulut, "Aldığım duyumlara göre Quaresma'nın Galatasaray'a transferi yüzde 70 bitti" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2013 Güncelleme 29 Mayıs 2013, 03:19
Quaresma iddiası!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Ricardo Quaresma konusunda dün çarpıcı bir gelişme yaşandı... Portekizli yıldızın eski menajeri Ahmet Bulut, Sarı-Kırmızılılar'ın transferde büyük mesafe katettiğini söyledi. Bulut, "Benim aldığım duyumlara göre Galatasaray ile Quaresma görüşüyor ve yüzde 70 oranında anlaşma sağlandı. Bence bu transfer gerçekleşecek" ifadesini kullandı.

TERİM'İN GÖZDESİ NANI
Fakat alınan bilgilere göre Quaresma, Cimbom'un listesinde ikinci sırada... Yönetimin, teknik diretör Fatih Terim'in çok istediği Manchester United'lı Nani'yi ilk planda tuttuğu gelen bilgiler arasında. Bu hafta içinde Portekizli yıldız için görüşmeler yapılacağı, sonuç alınamaması halinde Quaresma'ya imza attırılabileceği ifade ediliyor. Q7 de G.Saray'a gelmek istediğini bildirmişti.

MALİYETİ VE RİSKİ DÜŞÜK!
Bazı yöneticilerin Quaresma transferinin Nani'ye göre hem daha az maliyetli hem de daha az riskli olduğunu savunduğu öğrenildi. Transfer hakkında son kararın Aysal ile Terim'in zirvesinin ardından verilmesi bekleniyor.