TFF düğmeye Ekim'de basacak

15 Ekim'deki Hollanda maçına kadar bekleme kararı alan Futbol Federasyonu ardından büyük operasyona start verecek... Avcı'ya çalışmaları için teşekkür edilecek, yeni teknik adam en geç Kasım ayı başında görevine başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2013 Güncelleme 28 Mart 2013, 00:00
TFF düğmeye Ekim’de basacak

İÇİNDEKİLER

Büyük umutlarla başlanan 2014 Dünya Kupası elemelerinde 6 maç sonunda 7 puanda kalan Milli Takımımız'da eleştiri okları teknik direktör Abdullah Avcı'ya çevrilmiş durumda... Ay-Yıldızlılar'ın son yılların en kötü performansına imza atmasının ardından kamuoyunda tecrübeli hocanın istifa etmesi yönünde beklenti oluşmuş durumda. Fakat alınan bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu 'henüz' operasyonu düşünmüyor!.. TFF yönetiminin Kadıköy'de alınan Macaristan beraberliğinin ardından yaptığı toplantıda bazı üyelerin Avcı'nın hemen görevden alınması ve Ertuğrul Sağlam ile yola devam edilmesi yönünde fikir beyan ettiği öğrenildi. Fakat TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Şu durumda Avcı ile yolları ayırmak hiçbir fayda getirmez. Elemelerin sonuna kadar beklemeliyiz" dediği belirlendi.

LİSTEDEKİ TEK İSİM SAĞLAM DEĞİL!
Gelen bilgilere göre, Demirören'in bu çıkışı sonrası 15 Ekim'de Hollanda ile oynanacak elemelerin son maçına kadar beklenilmesi yönünde karar alındı. Bu karşılaşmanın ardından Abdullah Avcı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür edileceği ve yeni dönem için düğmeye basılacağı ifade edildi. Şu anda çok gizli bir şekilde teknik adam arayışlarına başlayan Futbol Federasyonu'nda öne çıkan ismin, Macaristan maçı sonrası gündeme getirilen Ertuğrul Sağlam olduğu öğrenildi. Fakat listede başka teknik adamların da bulunduğu öğrenildi.

BÜYÜK KADRO REVİZYONU DA KAPIDA
2014 Dünya Kupası'na katılması artık mucizelere bağlı olan Milli Takımımız'da yeni hedef 2016 Avrupa Şampiyonası... Fakat şu anda kadromuzda bulunan 30 ve üstü futbolcuların 3 yıl sonraki şampiyonada görev almaları çok zor olduğu için yeni dönemle birlikte kadro devizyonu da gündeme gelecek. TFF yönetiminin bu nedenle Türk futbolunu iyi bilen yerli bir teknik adamla anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. TFF'ye şimdiden bazı menajerler tarafından yabancı teknik adam önerileri olduğu da gelen bilgiler arasında.

NE UMDUK, NE BULDUK?
Abdullah Avcı yönetiminde 2014 elemelerine 'liderlik' hedefiyle başlayan Milli Takımımız, 6 maçta tarihinin en kötü performanslarından