Adebayor'la sıcak temas

Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Adebayor için Eboue devreye girdi. Zimbabwe'de bir yardım maçında karşılaşan iki dostun gündem maddesi Galatasaray'dı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 03:50
Adebayor’la sıcak temas

İÇİNDEKİLER

Berbatov transferini rafa kaldıran Galatasaray, diğer seçeneklere yönelmeye başladı.. Sarı-Kırmızılı takım, alternatifler arasında yer alan Sheyi Emmanuel Adebayor için girişiminde bulundu.. İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Manchester City'nin yıldız golcüsü Adebayor'ı transfer etmek için futbolcusu Eboue'yu devreye soktu..

HASRET GİDERDİLER
Bir yardım maçı için Nimbabwe'de bir araya gelen eski dostlar Eboue ile Adebayor bol bol hasret giderirken transfer konuşmayı da ihmal etmediler.. Bir zamanlar Arsenal'de forma giyen Eboue, eski takım arkadaşı Sheyi Emmanuel Adebayor'u Sarı- Kırmızılı takıma gelmesi için teklifte bulundu.

EBOUE ARI GİBİ ÇALIŞTI!
Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirten Eboue, teknik direktör Fatih Terim ve Sarı-kırmızılı taraftarlardan uzun uzun bahsetti. Fatih Terim'in kendisini çok beğendiğini ve takımda görmek istediğini dile getiren Eboue, "Eğer gelirsen Galatasaray'da çok mutlu olursun. İnanılmaz bir taraftarımız var. Seni çok seveceklerine eminim. Mutlaka İstanbul'a gelmelisin" diyerek Togolu yıldız oyuncusu Galatasaray'a gelmesi için ikna etmeye çalıştı. Adebayor'un Eboue'nin bu övgüleri ve ısrarı karşısında kayıtsız kalmadığı ve en kısa zamanda Sarı- Kırmızılı yetkililerle bir araya gelmek istediği öğrenildi.

37 MAÇTA 18 GOL ATTI
İki sezon önce Real Madrid'de geçen sene de Tottenham'a kiralık olarak forma giyen Togolu yıldız oyuncu 37 resmi maçta 18 gol atmayı başardı.