Fener holiganları temizlemeli

F.Bahçe bizi çok iyi ağırladı. Maç sonu ise havalandırma kapandı, elektrikler kesildi, çay servisi kaldırıldı... Hepimiz odaya kapandık Gerekirse kupayı sabaha kadar beklerdik.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 03:12
Fener holiganları temizlemeli

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk sonrasında ilk röportajını Takvim gazetesine verdi. İşte Ünal Aysal'ın çarpıcı cevapları:

Şampiyonluk kupayı almadan önce neler yaşandı başkan?
TFF Başkanı Demirören kupayı bir an önce vermek istedi. Biz törenin sahada yapılmasını istedik. Onlar ise gerginlik nedeniyle bunun zor olduğunu söyledi. Ben de gerekirse sabaha kadar bekleyeceğimizi söyledim.

Fener yönetiminden nasıl bir çaba gördünüz?
Elektrikler kesildi, havalandırmalar kapatıldı. Çay kahve servisi kalmadı. Oyuncular odalarında kaldı. Ama ben bunlar için Fenerbahçe camiasını suçlamak istemem. Fener camiasını karşımıza almak istemiyoruz. Olaylar 4-5 bin holiganın yaptığı bir hadisedir. Bunun için koca Fenerbahçe camiasını suçlamak istemem.

Unutamadığınız maç hangisi?
Unutamadığım maç 2-1 yenildiğimiz Fenerbahçe maçıdır. Böyle bir oyundan sonra böyle bir sonuç çıkmaz derdim. Benim için öğretici oldu.

Şampiyonluk yolunda hiç ümidinizi kaybettiniz mi?
Takım kurulduğundan beri ilk 2-3 maç hariç güvensizliğim hiç olmadı. Ümitsizliğe düştüğüm bir an bile olmadı. Takım kurulduğu günden bu yana hem seyirciye hem de yönetime güven verdi. Tabii burada hocamız Fatih Terim'in duruşu çok önemliydi.

Hiç takıma müdahale ettiğiniz bir durum oldu?
Benim görevim teknik ekibe müdahale değil. Çok büyük bir yanlış olursa konuşuruz o ayrı. Ama böyle bir durum hiç olmadı.

YENİLDİĞİMİZ DERBİ ÇOK KOMİKTİ
F.Bahçe'ye yenildiğimiz derbi sonrasında hiç ümidimi kaybetmedim. O maçta en güzel futbolumuzu oynadık. Oyunun yüzde 90'ını domine ettik ama kaybettik. O derbi bence komik bir maç oldu.

RİSKE GİRMEDEN BAŞARI GELMEZ
Riskli bir kadro oluşturduk. Çok yeni futbolcu vardı. Ama riske girmeden de başarı gelmiyor. Yabancılarımız
çok iyiydi.

RİERA'YA HALA GÜVENİYORUM
Riera iyi bir futbolcu ama fazla şans bulamadı. Ben hala ona güveniyorum. Daha iyisini bulmadan elinizdekini çıkarmayacaksınız.

KENDİNE BAKANI SIRTIMDA TAŞIRIM
Disiplinli standardı olan ve kendine bakan oyuncuları severim. Böylelerini sırtımda taşırım. Elmander böyle biri. Selçuk'u da bu kategoriye sokmak isterim. Eboue de böyle diyebilirim.