Ronaldo ve çetesi kapıda

Gol makinesi Cristiano Ronaldo ile birlikte Quaresma Almeida ve Fernandes'in formasını giydiği Portekiz muhtemel rakiplerimiz arasında en tehlikeli takım...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2011 Güncelleme 13 Ekim 2011, 00:00
Ronaldo ve çetesi kapıda

İÇİNDEKİLER

Euro 2012 play-off turunda torbaların belli olmasının ardından tüm gözler rakiplere çevrildi. Olası 4 rakibimiz arasında en dikkat çekeni, Cristiano Ronaldo'nun ekibi Portekiz.

DANİMARKA'NIN GERİSİNDE KALDILAR
H Grubu'nu Danimarka'nın ardından 2. bitiren Paulo Bento'nun çalıştırdığı Portekiz'in kadrosunda Beşiktaşlı Quaresma, Fernandes ve Almeida da bulunuyor. Portekiz'in yumuşak karnı ise santrfor bölgesi.

HIRVATiSTAN
Yıldızlara dikkat
Yunanistan'ın son dakika golleriyle F Grubu'nu 2. bitiren Hırvatistan güçlü kadrosuna rağmen beklenen performansı gösteremedi. Modric, Eduardo, Krancjar gibi isimler Milli Takımımız için büyük tehdit. Fakat savunmada büyük problemler yaşıyorlar.

iRLANDA CUM.
Ada'nın üvey evladı!
Yıllardır İngiltere'nin gölgesinde kalmaktan kurtulamayan İrlanda Cumhuriyeti, B Grubu'nda Rusya'nın gerisinde kaldı. Özellikle kendi evinde çok etkili maçlar çıkarabilen İrlanda ile Euro 2000 öncesi play-off'ta karşılaşan Milli Takımımız rakibini eleyip finallere kalmıştı.

ÇEK CUMHURiYETi
2008'den güzel bir hatıra
Milan Baros'un takımı Çek Cumhuriyeti, I Grubu'nu İspanya'nın ardından 2. sırada tamamladı. Eski gücünden uzakta olan Çekler'i Euro 2008'de 2-0'dan 3-2 yenip unutulmaz bir galibiyet almıştık.