Dönüş maçımız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yarınki G.Saray maçı için takımdan galibiyet sözü aldı ve "Lige yeniden merhaba diyelim" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2009 Güncelleme 17 Ekim 2009, 02:46

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligde yarın yapacakları Galatasaray maçı öncesi oyuncularla konuşarak galibiyet sözü aldı. Bu maçın kendileri için son derece önemli olduğunu vurgulayan Şener, takıma, "Bu maç lige yeniden 'merhaba' diyeceğimiz maç olacak. Bu galibiyetle zirve hedefine daha sıkı bir şekilde tutunacağız" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

Egemen söz verdi

Takım adına başkan Şener'le konuşan kaptan Egemen ise, Galatasaray'ı yeneceklerini belirterek, "Lige verilen arada sorunlarımızı çözdüğümüzü düşünüyoruz. Gerek ben gerekse takım arkadaşlarım elimizden geleni yaparak camiamızın beklediği zaferi elde ederek sahadan ayrılacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

AlanzInho ilk 11'de
Ligde Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir puan mücadelesine ç kacak olan Trabzonspor'da Alanzinho formaya yak n görünüyor. Brezilyal oyuncu, Yattara'n n sakatl ğ nedeniyle oynayamayacağ maçta teknik direktör Broos'un en büyük kozu olacak.