2 tokada 5 can!

Mehmet Doğan, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı İbrahim A.’ya iki tokat attı. Çılgına dönen İbrahim A, intikam almak için havanın kararmasını bekledi. Daha sonra av tüfeğiyle 5 kişilik aileyi katletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2017 Güncelleme 30 Mart 2017, 01:34
2 tokada 5 can!

İÇİNDEKİLER

Vahşet veren olay önceki gece Adana'nın Kozan İlçesi'nde meydana geldi. 5 kişilik bir aile pompalı tüfekle katledildi. İddiaya göre Mehmet Doğan, arkadaşı İbrahim A. ile tarlada çalışırken alacak verecek meselesinden tartışmaya girdi. Öfkelenen Doğan, İbrahim A.'ya iki tokat attı. Sözlü atışmayla devam eden kavga, mesai bitimiyle sona erdi. Hava karardığında Mehmet Doğan (46), imam nikahlı eşi Ayşe Ayrancı'yla birlikte ağabeyi Hüseyin Doğan'ın evine gitti. Burada sırada İbrahim A. da intikam almak için peşlerindeydi. İbrahim A, evin kapısını kırıp içeri girdi. Mehmet Doğan, Ayşe Ayrancı, Hüseyin Doğan eşi Fatma Yavuz ve oğulları Hakkı'yı (8) av tüfeği ile katletti. Katliam sırasında evde bulunan Fatma Yavuz'un ilk eşinden olan oğlu Görkem Temizkan (20) camdan atlayıp evi terk etti. Daha sonra jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden ekipler cesetleri, Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Katil İbrahim B. ise kısa sürede enselendi. Emniyette sorguya alınan İbrahim A. susma hakkını kullanıp ifade vermedi. Dehşetin tek tanığı olan, Görkem Temizkan, ifadesinde "İbrahim'i tüfekle görünce, kötü bir şey olacağını düşünüp kaçtım. Silah seslerini duyunca durumu köylülere ve jandarmaya bildirdim" dedi.

KATLİAMIN NEDENİ DEFİNE Mİ?
Öte yandan Mehmet ve Hüseyin Doğan kardeşlerin katil İbrahim A. ile define aradıkları iddia edildi. Tarafların tarihi eserleri sattıktan sonra para paylaşımı konusunda anlaşamadıkları söylendi.