Kahvaltıya roket

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı uygulanan Sur ilçesinde PKK, bir evi hedef aldı. Kahvaltı sofrasına düşen roket, 3 çocuk annesi 38 yaşındaki Melek Alpaydın'ın canına mal oldu

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Kahvaltıya roket
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde temizlik operasyonu devam ederken dün bir PKK roketi can aldı. Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı İskenderpaşa Mahallesi'nde çatışma yaşanırken, Küçük Aktarlı Sokak'taki 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki daireye isabet etti. PKK roketi olduğu belirlenen mermi duvarı delip patladı. Bu sırada yer sofrasında kahvaltı yaptığı belirtilen Melek Alpaydın başına şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

ROKET KAFASINA İSABET ETTİ
Patlama sonrasında olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada yaralanan ve henüz kimliği öğrenilemeyen kişi, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, patlama sonrasında kahvaltı yapan Melek Alpaydın'ın başının parçalanarak öldüğünü belirtti. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından polis, olay hakkında geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.