Eğitim şart

Kim Milyoner Olmak İster'e Pi sayısını bilemeyen Galatasaray Üniversitesi öğrencisi damga vurdu. Yarışmada, bir Boğaziçili de barajı geçemeden elendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2015 Güncelleme 22 Kasım 2015, 00:00
Eğitim şart

İÇİNDEKİLER

atv'nin reyting rekortmeni 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına dün, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde okuyan öğrenciler damga vurdu. Galatasaray Üniversitesi'nde öğrenim gören Zeliha Kalay, ilk iki soruda zorlandı. Ancak tüm jokerlerini kullanarak engeli aştı. Üçüncü soruda ise Pi sayıyı soruldu. Uzun süre düşünen genç kız, '3' yerine '1' dedi. Pi sayısını bilemeyen ve elenen Kalay, şaşırttı. Yarışmanın ilk bölümlerinde sorulan en kolay soruları bilemeyen Galatasaray Üniversitesi öğrencisi, Twitter'da alay konusu oldu. Yarışmaya katılan bir Boğaziçili ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde okuyan öğrenci de barajı geçemeden elendi. Sosyal medya yıkıldı. İşte o yorumlar:



SOSYAL MEDYA YIKILDI
* Kim milyoner olmak ister'de Galatasaray Üni'de okuyan öğrenci pi sayısının 3 ile başladığını bilemiyor. Ben biliyorum neden inşatta çalışıyorum!

*
Elinoğlu Pİ nin virgülden sonraki 1 milyonuncu rakamını bulurken, biz daha ilk rakamını bile bilmiyoruz...

*
Kim Milyoner Olmak İster nerde buluyor üni. cahillerini anlamıyorum. ALİ OKULU mezunu anacığım o soruyu bilirdi..

* Rezil olanlar hep Özel üniversiteli hep derim gerizekalı zengin çocuklarının baba parasıyla okuması yasaklansın.

*
Üniversite sınavında derece yapmış insanların genelinin Kim Milyoner Olmak İster de ilk 3 soruda elenmesi...

* Galatasaray Üniversitesi oku Erasmuslu 14 yıl Fransa'da yasa kim milyoner olmak ister de pi sayısı bileme harbiden pi sana

* Kim milyoner olmak ister valla ben pi sayısını biliyordum virgülden sonrasını bile biliyordum Galatasaray'ı kazanmadım hakkımı helal etmiyorum.