Kezzap çok can yakacak!

Psikopat enişte yeğenine kıskandığı için kezzap attığını anlattı. Ama buna kimse inanmadı. Takvim gerçeği araştırdı. Aile yakınları, mahkemenin çok renkli geçeceği iddiasını ortaya attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2015 Güncelleme 27 Ekim 2015, 00:00
Kezzap çok can yakacak!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataşehir'de Develi Kebap'ta 3 yaşındaki Y.K, teyzesinin kocası Cihan Araçman'ın kezzaplı saldırısına uğradı. Küçük çocuk gözlerini kaybederken, dehşetin nedeni soru işareti kaldı. Yakalanıp tutuklanan Araçman, "Benim de oğlum var. Ama ailede herkes Y.K'ya ilgi gösteriyordu. Onu itibarsızlaştırmak istedim" dedi. Ama buna kimse inanmadı. TAKVİM, bu karmaşık olayın nedenini araştırdı. Hem polis, hem de vatandaşlar, olayın sebebinin bu derece basit olamayacağını düşündüklerini belirtti. Çocuğun aile yakınları, ilginç bir iddia ortaya attı: "Her şey mahkemede ortaya çıkacak. Davayı mutlaka izleyin. Çok ilginç bir duruşma olacak. Dava, şenlikli ve renkli geçecek". Şimdi gözler psikopat eniştenin 9 yıla kadar yargılanacağı mahkemeye çevrildi.

GÖRÜNCE AĞLIYORDU
Bu arada avukat anne Işıl Güven, polise verdiği ifadede 6 ay önce yaşanan ilginç bir olayı paylaştı: "Bir gün oğlumun kollarında ve başında yanık oluştu. Doktor, yanma sebebinin kimyasal madde içerikli olduğunu söyledi. Şimdi bu olay sonrası oğlumu Cihan'ın yakmış olduğunu düşünüyorum" dedi. Ayrıca çocuğun, enişteyi her gördüğünde ağladığı da belirtildi. Güven ve boşandığı eşi Cenk Kocakaya, saldırganın en ağır cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı. Kendileri hakkında ileri sürülen iddiaları da yalanladı.