HDP terör estirdi

Sırtını terör örgütüne dayayan HDP'nin Eşbaşkanı Yüksekdağ, şehitlerimizi görmezden geldi! "Devlet terörü var" yalanıyla yine PKK'yı savunmak istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2015 Güncelleme 19 Ekim 2015, 01:30
HDP terör estirdi

İÇİNDEKİLER

HDP, Ankara'da 102 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırının ardından kaos beklentisine girdi! Her fırsatta devleti hedef gösterdi. Sırtını terör örgütüne dayayan HDP'nin Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ise adeta acıdan beslendi!

DEMİRTAŞ DALGA GEÇİYOR
Yüksekdağ, yine törör örgütü PKK'ya kol-kanat gerdi. Güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere sivilleri de katleden teröristleri koruyan Yüksekdağ, 'Teröre karşı birlik' mitingine sert tepki gösterdi. "Bu ülkede bir terör uygulandığı doğrudur. IŞİD terörü uygulanıyor bu ülkede. Devlet terörü uygulanıyor" yalanıyla, kan kusan PKK'nın savunucusu kesildi. Yüksekdağ, Dağlıca'da şehit düşen 4 asker için de "PKK'nın eylemsizlik kararına rağmen ölüme gönderildiler" diyerek kendisiyle çelişti. Devlete iftira atmak isterken PKK terörünü itiraf etti. İngiltere'de temaslarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise BBC'ye, hükümetin "PKK silahları betona gömmeli" sözlerini değerlendirdi. Demirtaş, "Bu iş için bir yasa lazım. Silahlarını nereye bırakacaklar? Hangi betona gömecekler?" diyerek adeta dalga geçti!